A világ egyik leghíresebb focicsapata szerződtette le a Beckham fiút

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Chelsea David Beckham Brooklyn Beckham futball játék szerződés foci Manchester United Arsenal edzés tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hírek szerint a Chelsea és édesapja egykori csapata, a Manchester United is érdeklődött Brooklyn Beckham iránt, a 15 éves fiú végül mégis az Arsenalt választotta.

Rövidtávú szerződést kötött az Arsenal futballcsapata David Beckham legidősebb fiával, Brooklynnal. A 15 éves fiú állítólag teljesen lenyűgözte tehetségével és híres édesapjával az edzőket, akik azonnal kapcsoltak és megszerezték maguknak, mielőtt még más focicsapatok is lecsaphattak volna rá.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A hírek szerint a Chelsea és híres apukája (aki tavaly vonult vissza) egykori csapata, a Manchester United is szemet vetett már a fiúra, előbbivel pedig már maga David Beckham is tárgyalt fia jövőjével kapcsolatosan. A két fiatalabb Beckham gyerek is az Arsenalnál edz: a 9 éves Cruz az U10-ben, a 12 éves Romeo az U13-ban játszik.

Hollywood legtrendibb sztárgyerekei

Suri Cruise már 3 évesen parányi magas sarkúkban járta az utcákat, a Beckham gyerekek szinte belenőttek divatimádó édesanyjuk öltözködési mizériájába, Willow Smith pedig már most igazi kis trenddiktálónak számít Hollywoodban. A sztárvilág legjobban öltözött gyerekeit ITT gyűjtötte össze korábban a Life.hu.
Matthew McConaughey vagy David Beckham fia a cukibb?http://www.life.hu/csalad/20141104-matthhew-mcconaughey-fia-levi-es-david-beckham-fia-romeo-melyikojuk-a-cukibb-szavazas.htmlA világ két másik pontján, de egy időben lépett színre a két sztárcsemete, Levi McConaughey és Romeo Beckham. Téged melyikük vett le a lábadról?CsaládOrigoHarper Beckham egyszerűen csak cukihttp://www.life.hu/csalad/20140906-friss-fotok-harper-beckhamrol-dvaid-es-victoria-beckham-lanyarol.htmlVannak olyan fotók, amelyekhez nem szükséges különösen sok kommentár. Ez most egy ilyen.Család--Arannyal öntötték nyakon a Beckham-fiúkat – szó szerint!http://www.life.hu/news/20140718-david-beckhamet-arannyal-ontottek-nyakon-a-nickeloden-kids-choice-dijatadojan.htmlDavid Beckham és fiai, Romeo és Cruz is kapott abból az aranyszínű löttyből, amellyel a csütörtök esti Nickelodeon Kid's Choice díjátadójának szervezői kedveskedtek az egykori sztárfutballistának.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.