Helen Galsworthy 18 éves volt, mikor úgy döntött, véget vet életének, a házukhoz közeli vonatsínekre feküdt. Nem halt meg, lábait amputálni kellett, ma pedig már boldog anyuka. 

A brit nő depresszióban és kokainfüggőségben szenvedett, nem akart tovább élni. Halálát várta a sínen fekve, a sors viszont mást szánt neki. Akkor mozdult meg a sínen, mikor jött a vonat, ami levágta lábait. Helen eszméleténél maradt, és meglátta, levágott végtagjai a sínen vannak. Egy arra sétáló férfi észrevette és kórházba vitte. „Mikor elvesztettem a lábaimat, azt hittem, mindennek vége, de most már egyre több okom van az életre" –mondta Helen.

Forrás: Northfoto

7 évvel később, a most 25 éves nő egy kisfiú boldog anyukája, és a szerelem is rátalált. Mára már képes beszélni arról, milyen amputált végtagokkal élni. Újra elkezdett egyetemre járni, kriminológiát tanul. "Műlábakkal közlekedek, egészen megszoktam őket. Mindig is anyuka szerettem volna lenni, és mióta megszületett a kisfiam, újra van értelme az életemnek."

Forrás: Northfoto

Az anyuka még ejtőernyővel is ugrott nemrég, hogy egy alapítványnak segítsen pénzt gyűjteni az amputáltak megsegítésére.