Csütörtökön röppent fel a hír, miszerint rögtön két sztárbaba is úton van: míg Rihanna nem reagált a terhességét firtató találgatásokra, addig Keira Knightley színésznő sajtósa megerősítette a hírt.

Keira Knightleynak abszolút megvan az oka az örömre. Egyik részről jelölték a Screen Actors Guild legjobb női mellékszereplőjének díjára – másik részről pedig első gyermekét várja férjétől, James Rightontól.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A hírt a színésznő egyik közeli forrása erősítette meg a PageSixnek, aki szerint Keira már a harmadik hónapban jár. További gyanúra ad okot, hogy a Moët British Independent Spirit Awards gálán hozzá sem nyúlt az alkoholhoz. A színésznő sajtósa a minap erősítette meg a hírt, mi több, már a baba nemét is elárulta: Keira és James kislányt várnak! Ám a rajongók hiába várják, hogy a brit sztár is kommentelni fogja a hírt, szóvivője szerint ugyanis ez egyelőre biztosan nem fog megtörténni. A csöppség érkezését egyébként késő március-április környékén várják. 

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ám nemcsak Keiránál gyanították, hogy hamarosan érkezik a gólya: külföldi pletykalapok szerint Rihanna is első gyermekét várja, méghozzá volt szerelmétől, Drake-től.Minderre egyik új dalának kétértelmű szövegsora adott okot: „The baby is growing inside of me" – vagyis: „növekszik bennem a baba." A Life.hu-nak ez sokkal inkább tűnik egy metaforának, mint egy vallomásnak, ám a Daily Star újságírói olyannyira belelkesedtek, hogy fel is keresték Riri sajtósát. Válasz híján egyelőre csak találgatni tudunk, valóban igazak-e a pletykák.