Sebestyén Balázs: "Fogom-e tudni úgy szeretni, mint az első gyereket?"

Forrás: RTL Klub -
Születés kisfiú apaság Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra munkába állt Sebestyén Balázs. Az immáron kétgyerekes édesapa csütörtökön a Morning Show élő adásában maga jelentette be az örömhírt. 

Ahogy megírtuk, csütörtökön reggel 6 óra 30 perckor megszületett Sebestyén Balázs második kisfia, akinek a nevét még mindig nem árulták el.

"Döbbenetes volt. Ott ültem a szülőszobában egy csomó félelemmel, hogy fogom-e tudni úgy szeretni, mint az első gyereket. De amikor megláttam, minden kétségem elszállt. Zabálnivaló kis tündér. Már egy órát nálam volt, egyet pedig az anyukájával. Szopizott, azóta pedig alszik" - mesélte Balázs a Borsnak.

Forrás: RTL Klub

A műsorvezető elmondta, Viki és a baba 2-3 nap múlva hagyhatja el a kórházat, a szentestét már négyen otthon tölthetik. "Mindennel előre elkészültünk, hiszen Beni miatt ugyanúgy kell karácsonyfát állítani. A fenyőt is megvettük már. Egy kisbabának az a dolga, hogy sírjon, nem bánom, ha fáradt leszek" – tette hozzá a műsorvezető, aki péntek reggel már ismét munkába állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.