Átalakít a Jónő Team: Szebből még szebbet - kiemeltük Teodóra modellszerű szépségét

Takács Nóra Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmét szerette volna meglepni a szépséges 19 éves lány, ezért jelentkezett hozzánk. Mi pedig mindent megtettünk, hogy ez a kedves meglepetés minél jobban sikerüljön!

Teodóra szombathelyi lány, aki jelenleg Budapesten tanul építőmérnöknek. Azt mesélte, hogy az egész családja mérnökként dolgozik, így számára sem volt kérdés, hogy ezt a hagyományt viszi tovább, és szerencsére szereti és érdekli is ez a szakma. Tervei között szerepel a diploma után a fővárosban munkát vállalni, de egyelőre a szíve hazahúzza Szombathelyre, mivel ott él a kedvese, akivel nagyon szerelmesek egymásba és jelenleg a távkapcsolattal kell megküzdeniük.

Fotó: Molnár Gábor

"Nem sok ideje vagyunk együtt a párommal, de szeretem őt, és mindig szeretnék a kedvében járni. Nem vagyok túlzottan stílusos lány, sajnos nem volt, aki megtanítsa nekem a dolgokat, de szeretnék az lenni, ezért is jöttem hozzátok. Kíváncsi vagyok mindenre!" Mit lehet erre mondani, mint azt, hogy rendben! Mondjuk, azt lássuk be, Teodóra olyan szép lány alapvetően, hogy nagy átalakításra nincs szüksége, csak pár jó tanácsra: mit mivel viseljen, milyen színek állnak jól neki, hogyan emelheti ki a szépségét még inkább egy kis sminkkel.

/1501/Portr2015113145920

Először Niki és Tibi lendült akcióba: "Teodóra szépséges, természetes színű, középhosszú haját sem ő, sem mi nem akartuk drasztikusan megváltoztatni, ezért egy csinos feltűzés mellett döntöttünk inkább, ami az arcához és a ruhájához is passzol. A haját tupíroztuk, és nőies kontyba fésültük Tibivel."

Ezután Oscar következett: "Arcszínét folyékony alapozóval egységesítettem, amit csak a T-zónában púdereztem, hogy bőrének természetes ragyogása megmaradjon. Szemöldökét megformáztam, és hajszínéhez élénkítettem. Titokzatos tekintetét arany, rézvörös, bronz és barna kombóval hangsúlyoztam, amit kontrasztosítottam egy kis feketével. Szempilláit dúsító szempillaspirállal koronáztam meg. Orcáinak ragyogását barackos arcpirosítóval hangsúlyoztam. Ajkának frissességéhez korall és lazac árnyalatú ajakrúzst választottam, amit finoman összemostam."

/1501/Eg_sz201511315124

Zakó, szoknya, nyaklánc: H&M; felső: Stradivarius; cipő: Primadonna

A Dóri által összeválogatott szett mindenkinek nagyon tetszett: "Teodóra ragyogó arcához és gyönyörű mélybarna hajához azonnal sárga árnyalatot tudtam elképzelni, amit megbolondítottam egy kis kékkel. Így a szett élénk és vidám lett, pont, mint Teodóra. Gyönyörű lábait kár lett volna nadrágba bújtatni, így legalább ő is meglátta, milyen szép adottságai vannak, amiket érdemes kihangsúlyozni. A végeredmény magáért beszél!"

/1501/_tala201511315320

Mikor minden művészünk végzett, Gáboron volt a sor. Teodóra eleinte kicsit feszült volt és izgult a kamera előtt, aztán mutattunk neki néhány pózt, amit pillanatok alatt magáénak érzett és ügyesen alkalmazta a fotózás végéig. Így igazán kedves, bájos képek készültek róla, melyek megmutatják, milyen tündéri, színes, friss és üde teremtésről van szó. Sok sikert kívánunk neki mindenhez a jövőben, mi nagyon örültünk a találkozásnak! :)

Csodás fogyása után önbizalmat ébresztettünk Tíciábanhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150105-atalakit-a-jono-team-15-kilo-fogyas-utan-kiemeltuk-a-17-eves-lany-noiesseget.htmlÚj év, új csapat. Nemcsak a hozzánk érkezők, hanem mi is megújultunk kissé: új fodrásszal, fotóssal és stylisttal bővültünk, majd izgatottan vártuk az újév első átalakítását. Tíciával nyitottuk 2015-öt.ÁtalakítunkOrigoJónő Team: szerkesztőségünk is megújul - ismerjétek meg Tinit!http://www.life.hu/atalakitunk/20141230-atalakit-a-jono-team-atalakitottuk-a-life-szerkesztojet-tinit.htmlMindenkinek jó megújulni! Így volt ezzel a Life.hu szerkesztősége is, amikor kitaláltuk, hogy mostantól rendszeresen meglátogatja a Jónő Teamet egy-egy újságíró kollégánk, hogy egy kicsit felfrissüljön a kezeik között és közben bemutatkozzon az olvasóknak.Átalakítunk--A végzet asszonyává változtattuk a tanítónőthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141216-atalakit-a-jono-team-fekete-overallban-a-vegzet-asszonyava-valtozott-a-tanitono.htmlNóra azért látogatott el hozzánk, hogy ha majd a nap végén belenéz a tükörbe, egy kicsit más: újabb, frissebb Nóra nézzen vissza rá. ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.