A szezon kedvenc sminkjét választották a sztárok a Grammy-gálára - Megmutatjuk a legszebbeket

Grammy 2015 smink Grammy-gála Larion Oscar Larion Oscar sminkmester sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fashionista Grammy-gála a javából! Pazar ruhák, csodás előadók, fergeteges show-k, káprázatos sztárok vonultak fel. Az idei szezonban hódít a fényes csillogás. Nem is akárhogyan!

A szuper természetes hatású fényes alapozástól szinte minden sztár csak úgy ragyogott. Az időtlen elegancia kifinomult változatait láthattuk némi csavarral megfűszerezve. Bőven volt variáció füstös szemre és tusvonalra is. Érdemes közelebbről szemügyre venni őket!

Az egyik kedvencem Beyoncé sminkje a natúr természetesség jegyében. Tökéletes alapozás és árnyékolás, érzéki fénnyel emelte ki a szemét, amely csak úgy ragyogott. Szemet gyönyörködtetően üde volt, mintha nem is viselt volna sminket.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Tusvariációkban is volt részünk bőven

Ciarán a klasszikus tusvonal fenséges megjelenését láthatjuk. A tusvonal tökéletes összhangban van a szemformájával.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Madonna bátrabb és vastagabb tusvonalat kapott, amelynek kialakítása jól passzol a szexi matador életérzéshez.

Forrás: AFP

Gwen Stefani nem bízta a véletlenre, gyönyörűen nézett ki.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Ariana Grande túltolta: a védjegyévé vált, hogy a tusvonal külső szárát élesen felfelé ívelve húzza túl. Egy biztos: a macskaszem figyelemfelkeltő volt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nicki Minajtól már megszoktuk a túlhúzást, magához képest visszafogott és diszkrét volt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Mi volt a közös a tusimádók sminkjében?

Az egyik a szinte láthatatlan alapozás, amely highlighterrel kombinálva éteri megjelenést varázsolt a sztárok arcára. Természetes fénnyel telített és érzéki lett a bőrük.
A másik trükk, amit érdemes lesz ellesni tőlük, nem más, mint a tökéletesen megformázott és élénkített szemöldök. Ez bámulatosan nyitott és friss tekintetet adott nekik.
Mindezt megkoronázták a nude, azaz természetes árnyalatú matt és fényes rúzsok. Fenségesek voltak!

A titokzatos füstös szem is hódított az idei gálán

Kedvenceim Katy Perry rezes, meleg fényű és Kim Kardashian arany-fekete füstös szemfestése. De megbabonázott Rita Ora és Lady Gaga hideg, enyhén kékesfekete, kifürkészhetetlen tekintete is.

Katy Perry vadmacskás tekintetét könnyen elkészítheted: fényes bézs színnel alapozd le a szemhéjadat. Barnás tónussal élénkítsd a mélyítővonaladat, rezes meleg árnyalattal mélyítsd a szempillatöved és egy kifelé vastagodó, fekete tusvonallal koronázd meg a szemfestésedet. Szempilláidat gazdagon fesd hozzá.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kim Kardashian a két szín, arany és fekete összedolgozásával ért el különleges megjelenést a tökéletesen árnyékolt alapozás mellett. Amit diszkréten egy nude ajakrúzzsal zárt.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Rita Ora hűvös eleganciája magával ragadó. Titokzatos pillantásának titka, hogy az alul-felül körbekontúrozott, füstös szemfestésnél a szemzugba csempészett egy kis szürkét. Vízvonalát fekete ceruzával behúzta, így még drámaibb lett a tekintete.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Lady Gaga a mozgó szemhéj közepéig vitte fel az ezüstös fényt. Ő csak a szem közepétől mélyítette feketével szemfestését, amit összekötött a külső ívvel. Az ő trükkje, hogy alul végigkísérte a szempillája tövét a fekete szín, így nagyobb és huncutabb lett a tekintete.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A visszafogott elegancia jegyében mindannyian a természetes hatású ajakrúzs mellett döntöttek. Megjegyzem, tökéletes választás volt! Káprázatosan kifinomultak és trendik voltak. Pazar gála volt. Imádtam. LOVE! :-)

/1502/_gy_b201529135114Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán?http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlMár napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.Trend--Miley, van rajtad bugyi? Öt zavarba ejtő ruha a Grammy-gála előestéjérőlhttp://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-pre-grammy-2015-esemenyen.htmlNehogy azt hidd, hogy év legnagyobb zenei díjátadója mindössze egy napos. A Grammy előtt tartják a Pre-Grammy partit, amelyen szintén hemzsegnek a zenei élet sztárjai. A vörös szőnyegről nem maradhatsz le - megmutatjuk az este leginkább zavarba ejtő nagyságait.Trend--Rémület a Grammy-gálán - sokkoló szettek az utóbbi 20 évbőlhttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legremesebb-ruhai-az-utobbi-evekbol-rihanna-beyonce.htmlVasárnap éjszaka Grammy-gála, ahol idén is számítunk rémes szettekre, villantásokra, botrányos ruhaválasztásokra. Nosztalgiázz velünk kicsit - mutatunk néhány sokkoló darabot a díjátadó utóbbi 20 évéből!Trend--Mesés sminkek, imádnivaló szettek - Larion Oscar legnagyobb Grammy-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legszebb-sminkek-larion-oscar.htmlHiába választ az ember lánya varázslatosan szép, vagy eszméletlenül szexi ruhát, egy rosszul elkészített sminkkel azonnal tönkreteheti az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyek voltak a kedvenc szettjei és sminkjei a Grammy-gála elmúlt 20 évéből.TrendOrigoA Grammy-díj-átadó legforróbb csókja: így taperolta le Kim Kardashian fenekét Kanye Westhttp://www.life.hu/intim/20150209-kanye-west-forro-csok-kozben-taperolta-kim-kardashian-feneket.htmlPersze, Kanye West megteheti, elvégre tavaly május óta boldog férje a világ leghíresebb (és legkerekebb) popsijú valóságshow-sztárjának. Ám nem ez volt az egyedüli alakítása a rappernek az este folyamán a Grammyn - részletek lentebb. Intim--Nem lett magyar győztese a Grammy-díj-átadónak – Íme, a nyertesek!http://www.life.hu/kult/20150209-a-2015-os-grammy-dijatado-nyertesei-kozott-szerepel-sam-smith-beyonce-pharrell-williams.htmlAz est legnagyobb ünnepeltje Sam Smith volt: a négy legfontosabb kategóriából háromban ő győzedelmeskedett. Taylor Swift hoppon maradt, Antal Nimród Metallica-koncertfilmje sem nyert a legjobb zenés film kategóriában.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.