kígyó minta blogbejegyzés Takács Nóra öv blog Hogyan legyek jó nő?
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a tavasz, lassacskán - remélhetőleg - kezdhetjük elfelejteni a vastag pulóvereket, és válthatunk ing-vékony pulóver, vékonyabb kabát, lengébb nadrág kombinációra. A probléma azonban így is adott: túl sok a ruha (még ha vékonyabbak is az anyagok).

Hogyan lehet egyetlen kiegészítővel az egész megjelenésünket nőiesebbé tenni, egységesíteni? Összeszedtem a lakásban fellelhető összes övet, és csatasorba állítottam őket.

Nektek melyik tetszik a leginkább?

Ne aggass magadra mindent!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150205-hogyan-legyek-jo-no-blog-a-tul-sok-ekszer-nem-szep-eleg-egy-hangsulyos-darab.htmlNektek melyik a kedvenc ékszeretek? Nyaklánc? Gyűrű? Fülbevaló? Én nagyon szeretem mindegyiket, mert bármilyen szettet pillanatok alatt meg lehet bolondítani egy jól megválasztott kiegészítővel. Hogyan legyek jó nő--15 perc alatt menetkészen - viselj blézert az irodában!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150129-hogyan-legyek-jo-no-blog-egy-szines-blezer-oltoztet-es-tokeletes-szett-az-irodaban.htmlHa van valami, amit tiszta szívből tudok ajánlani az a blézer! Mindenkinek jól áll, csak a megfelelő szabást és hosszt kell eltalálni. Mindennel variálható: lehetünk nagyon elegánsak, ha megfelelő nadrággal, szoknyával vagy ruhával kombináljuk. Farmerral és pólóval lazán elegáns hatást érünk el, ez az egyik kedvencem!Hogyan legyek jó nő--Hiszek a nyakékek erejébenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150122-hogyan-legyek-jo-no-blog-nyakek-a-legjobb-kiegeszito-ekszer-ami-feldonja-a-szettet.htmlTovábbra is hiszek a kiegészítők erejében. Legyen szó a világ legegyszerűbb pólójáról vagy pulóveréről: azonnal vagánnyá, divatossá vagy éppen elegánssá varázsolhatjuk egyetlen jól megválasztott nyakékkel. Mutatok pár szép darabot, amivel tutira nem nyúltok majd mellé!Hogyan legyek jó nő--Így leszel cárnő - viseld az örök klasszikust, a szőrmekabátot!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150115-hogyan-legyek-jo-no-blog-orok-klasszikus-teli-viselet-a-szormekabat.htmlSzeretnéd cárnőnek érezni magadat? Nem kell hozzá más, mint egy kis szőrme, ami rendkívül elegáns viselet. Hogyan legyek jó nőOrigoElegáns és melegen tart - imádni való ruhadarab a kesztyű!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150108-hogyan-legyek-jo-no-blog-kesztyu-mustra-kotott-es-elegansabb-darabok.htmlOlyan nagy a hideg, hogy az ember keze szó szerint lefagy, hacsak nincs nálunk egy jó meleg kesztyű. Hogyan legyek jó nő--Trendi és melegít - így viseld a csizmát zoknivalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141211-hogyan-legyek-jo-no-blog-divatos-viselet-ha-a-csizmat-harisnyaval-es-zoknival-hordod.htmlEbben a csípős időben, gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a szoknyaviselést kissé mellőzöm. Sokkal könyebb és egyszerűbb felkapni egyy nadrágot egy csizmával meg egy pulcsival. Viszont a szoknyákról sem kell teljesen lemondani, egy jó vastag harisnyával és egy tündéri zoknival igazán divatossá varázsolhatjuk a megjelenésünket.Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.