barna szem smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd minél szebben, látványosabban hangsúlyozni a sminkeddel a barna szemedet, csak nem tudod pontosan, milyen színek állnak jól neked? Kövesd Larion Oscar sminkmester tanácsait!

Először is nem mindegy, hogy világos vagy sötétbarna szemű az illető hölgy. A világosbarna szemet a legelőnyösebben a rozsdabarna, a hideg lilák, a királykék és a türkizkék szín emeli ki. A sötétbarna szemet a mályva, rózsaszín, bordó, khaki, petrolkék teszi igazán kívánatossá. De mindkettőre igaz, hogy ha kontrasztosítjuk egy pici fekete hozzáadásával a tetszőlegesen választott színeket, még dögösebb lesz a végeredmény. Az arany, bronz színű fény fenségessé teszi őket.

Forrás: Thinkstock

3 tuti tipp

1. Készíts füstös hatású szemet, mert az mindenkinek jól áll. Kontúrozd körbe a szemedet egy szemceruzával, satírozd el, majd a mozgó szemhéjra és alul - követve a szem ívét - tegyél végig a szemzugtól a szem külső széléig a választott szemhéjpúderből és satírozd el a széleit. Természetesen készíthetsz színes füstös szemet is. Végül tedd fel az i-re a pontot a szempillaspirállal!

2. Egy kifelé vastagodó cicás ívű tusvonal szempillaspirállal vadmacskát varázsol viselőjéből.

3. Ha csak a felső szemhéjat fested, borítsd el színnel, és az alsó szempillatövet hagyd szabadon - így nagyon friss és titokzatos lehet a tekinteted.

Erre figyelj!

Minden esetben ügyelj, hogy szépen szedett és megformázott legyen a szemöldököd. Ha szükséges, élénkítsd a hajtöved színéhez, szépen fésüld meg és tompítsd le a végén. Sokat dob a szemjátékhoz, még kifejezőbb lesz tőle tekintet.

Tiltólistás színek barna szemű nőknek

Ami biztos, az az, hogy ha barna a szemed, kerüld a citromsárga, narancssárga, pink, piros, fehér, halványlila, babarózsaszín, halványzöld árnyalatú szemhéjpúdereket.

/1502/Barna2015220184336

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.