Stohl Luca: "Még 30 éves korom előtt szeretnék gyereket"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
családalapítás táncművész Stohl András Stohl Luca gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 éves koráig nem volt barátja Stohl András idősebb lányának, Lucának. A most 22 éves táncművésznek egy éve komoly párkapcsolata van, egy hónapja pedig össze is költözött a barátjával.

"A párommal egy szórakozóhelyen találkoztunk először, s bár akkor nem is nagyon beszélgettünk, másnapra kinyomozta a telefonszámomat. Aztán hamar rájöttünk, egy hullámhosszon vagyunk" - mesélte Luca a BEST magazinnak. A lány hozzátette azt is, nagyon örül annak, hogy ilyen fiatalok a szülei, és ő sem szeretne későn szülni. "Persze azért apa nem lesz mostanában nagypapa... de még 30 éves korom előtt mindenképp szeretnék gyereket."

Kinek, miből és hova szüljünk harmincévesen?

Karrier vagy család? Kitolódó gyermekvállalás? Időzíthetetlen családalapítás és pénzpara? Hiába is menekülsz, elkerülhetetlen, hogy harminc felé utolérjenek ezek a témák. Akármennyire is ver tőle a víz, egyszer muszáj lesz szembenézned ezekkel a démonokkal. A Life.hu cikkének tanúsága szerint pedig jobb is előbb, mint utóbb.
Stohl Luca a Stoy-gálán Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A lapnak Stohl András is nyilatkozott, aki korábban a következő tanácsot adta a lányának, aki épp azon kesergett, hogy 18 évesen még nem volt barátja: "Csak egyre vigyázzon: nehogy olyat válasszon, mint én, mert ha valaki, én aztán tudom, milyen velem együtt élni!"

Stohl András és lányai együtt buliztak a 2015-ös Story-gálán. Nézd meg, kik voltak még ott a díjátadón!

/1502/Story20152873139

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.