3 sminkeszköz, ami minden neszesszerbe kell 2015 tavaszán

smink neszeszer Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egész nap rohansz, és nincs kedved egy sminkcuccokkal teli neszesszert cipelni, akkor szűkítsd le a kört: íme 3 pipere, ami minden női táskába kell idén tavasszal.

BB krém - az alap

Ez egy igazi adu ász, a fesztelenül természetes megjelenés záloga. A tökéletes bőr eléréséhez fontos, hogy a krém hidratáljon, fényvédőt is tartalmazzon és még egységes bőrszínt is adjon. A BB krém előtt nem kell külön hidratálókrémet használnod, ez ugyanis betölti az ápoló funkciót is. A BB krém egységesíti a bőrt, ápol, mattít és üde arcszínt kölcsönöz.

Forrás: Thinkstock

Kiválasztásában maguk a gyártók nyújtanak segítséget: light és medium árnyalatokban kaphatók széles körben. A lényeg, hogy harmonizáljon a jelenlegi bőrszíneddel. A világos bőrűeknek a light, sötétebb tónussal rendelkezőknek a medium árnyalat a tökéletes. A kreol vagy napbarnított bőrszínnel rendelkezőknek meg egy picit keresgélniük kell a márkák között, hogy megtalálják az ideális BB krémet. Emellett létezik érzékeny bőrre, rozáceás bőrre, kombinált valamint zsíros bőrre, problémás bőrre is BB krém, és találsz olyat is, amiben még ránctalanító is van.

Használata egyszerű, akár egy hidratálókrém: ujjaiddal körkörös mozdulatokkal kezdd a felvitelt a homlok közepétől és haladj lefelé, a szemhéjat se hagyd ki. Az áll vonalához érve simogasd a nyakra, hogy szép átmenetet hozz létre és láthatatlan maradjon.

Szempillaspirál - a friss tekintet

Ha elkészültél, jöhet a pilláid felöltöztetése, hogy nyitott és friss legyen a tekintet. Ehhez egy természetes hatású szempillaspirálra lesz szükséged. Világos bőrrel, szőke hajjal rendelkezőknek egy mélybarna szempillaspirált javasolok, egyébként meg jó választás a fekete is. A lényeg, hogy a szempillaspirál keféje csomómentes és szétválasztott szempillákat eredményezzen. Nem divat az összetapadt, póklábszerű pilla.

Forrás: Thinkstock

Nekem nagy kedvencem a szempillabalzsam, ami áttetsző, vitalizálja a szempillákat, természetes fénnyel gazdagítja és még a szemöldököt is át lehet vele fésülni, hogy rendezett és kifejezőbb legyen.

Jöhet a rúzs!

A harmadik csodafegyver pedig nem más, mint egy természetes hatású ajakrúzs, ami egyben az arcpírod is lehet. Kiválasztása nem olyan bonyolult: az a számodra természetes árnyalat, ami harmonizál az ajkad eredeti színével. Nagyon fontos, hogy a személyes kémia miatt az ajakrúzst mindig az ajkadon teszteld, próbáld ki, mert más a kézfejen és más a szín az ajkadon.

Forrás: Thinkstock

A legtermészetesebb hatást úgy érheted el, ha az ujjaddal viszed fel a rúzst. Ezek a sminkszerek kényeztető összetétellel rendelkeznek, ápolják az ajkat és még fényvédőt is tartalmaznak. Ideális ezzel élénkíteni az orcát, csak arra figyelj, hogy szépen, kontúrmentesen masszírozd össze a BB krémmel. Teheted az arc közepére, így kislányos és bájos lesz a végeredmény, de teheted az arccsont alá is, így egyben keskenyíted is az arcod. Ragyogj természetesen!

Nude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstock10 beauty-művelet, amit egy nőnek 30 éves koráig ki kell próbálniahttp://www.life.hu/trend/20150226-10-beauty-muvelet-amit-egy-nonek-30-eves-koraig-ki-kell-probalni-larion-oscar-sminkmester-segit.htmlReggel-este rendesen kened az arcodat, a szempillaspirál igaz barátnőd, és kozmetikushoz is betévedsz legalább félévente? Ez remek, de van még pár dolog a palettán, amit 30 éves korodig érdemes kipróbálnod, ha sminkekről és bőrápolásról van szó. Hogy mik ezek? Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk. Trend--3 sminktipp kék szemű sziréneknekhttp://www.life.hu/trend/20150223-larion-oscar-tippjei-3-sminktipp-kek-szemu-szireneknek.htmlMitől lesz a kék szem még kifejezőbb, még kékebb, még különlegesebb? Larion Oscar sminkmester elárulta, mi az a 3 trükk, amit minden kék szemű nőnek tudnia kell sminkeléskor. TrendThinkstockHuszonéves vagy? Így sminkelj 2015-ben!http://www.life.hu/trend/20150219-huszoneves-vagy-igy-sminkelj-2015-ben-larion-oscar-tippjei.html20 évesen mindent szabad, ha sminkről van szó? Huszonévesen már menő a vörös rúzs, netán ezt érdemes meghagyni az érettebb nőknek? És mi a helyzet az erős szemsminkkel? Larion Oscart faggattuk arról, mit érdemes kipróbálni vagy épp hanyagolni huszonévesen. TrendOrigoLarion Oscar sminkmester Oscar-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-larion-oscar-sminkmester-kedvencei.htmlHa valaki, hát Larion Oscar biztosan tudja, milyen sminket illik viselni a vörös szőnyegen. A sminkmester a Life.hu-nak elmondta, kik voltak az ő nagy kedvencei az idei Oscar-gálán, és hogy kik vétettek látványos sminkbakit. TrendAFPÁlmodozunk: csodaszép magyar ruhaköltemények az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150219-oscar-2015-melyik-vilagsztarra-milyen-magyar-tervezesu-ruhat-adnank.htmlOscar-lázban égünk, hiszen már csak két nap, és megkezdődik az év legnagyobb vörös szőnyeges eseménye. Hogy még izgalmasabban teljen a várakozás, eljátszottunk a gondolattal, milyen magyar tervezésű ruhákat adnánk néhány női jelöltre és díjat átadó filmcsillagra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.