11 éves gyermekét öltöztette Christian Greynek egy anya

Forrás: Facebook/Nicola Scholes -
erotikus regény Christian Grey regény A szürke ötven árnyalata erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy manchesteri iskolában a World Book Day keretein belül a tanárok arra ösztönözték a diákokat, hogy bújjanak irodalmi karakterek bőrébe. Igencsak nagy felháborodást keltett, amikor a kis Liam Scholes Christian Greynek öltözve lépett a terembe. Az osztályfőnök kiakadt...

A 11 éves fiú, aki egyébként nem olvasta a könyvet, szürke öltönyben, egy fekete alvómaszkkal és pár kábelkötegelővel érkezett az általános iskolai mulatságra - tájákoztat a DailyMail.

Forrás: Facebook/Nicola Scholes

A különleges, és kétségkívül aktuális jelmez azonban nem nyerte el az osztályfőnök tetszését. Olyannyira nem, hogy felhívta telefonon az amúgy szintén egy általános iskolában tanító édesanyát, Nicola-t, hogy kifejezze nemtetszését.

Az anya végül azzal indokolta ötletét, hogy E.L James fiktív szexőrült milliárdosa az utóbbi évek egyik legnépszerűbb könyvének főszereplője, nem mellesleg a filmváltozat is óriási kasszasiker lett, ráadásul a maskarát a fia választotta ki (aki nem olvasta a művet és moziban sem látta), és hogy véleménye szerint az iskola egész egyszerűen túlreagálja ezt. Te mit gondolsz?

Mit gondolsz a jelmezötletről?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.