Egyedülálló címlappal rukkolt elő az egyik női magazin. Magyarországon először jelent meg olyan címlap, amelyen magyar sztár vállalta, hogy smink és retusálás nélkül mutatja meg az arcát.

Negyven éve a Földön - szelfi challenge címmel kezdett smink nélküli fotókat közzétenni magáról D. Tóth Kriszta. Elhatározása szerint egy éven keresztül minden nap posztol egy-egy ilyen fotót. „Ennek csak akkor van értelme, ha azokon a napokon is megmutatod az arcod, amikor nemhogy lefotózni nincs kedved magadat, de kibújni a takaró alól sem"mesélt akkor ötletéről Kriszta a Life.hu-nak. A műsorvezető kezdeményezése megihlette az egyik női magazint, Kriszta pedig szívesen vállalta a retus és smink nélküli címlapot, amit IDE KATTINTVA nézhetsz meg. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Lenyűgözött Kriszta bátorsága, és úgy gondoltam, ez nyerő lesz az olvasóinknál is. Természetesen mi sem sminkeltük. Sőt, digitális képrögzítés helyett hagyományos filmre fotóztunk, retusálást pedig egyáltalán nem használtunk. Azóta Magyarország legbátrabb asszonyának hívom Krisztát" – nyilatkozta Pócsik Anita, az Éva magazin főszerkesztője a Kreativ.hu-n