Takács Nóra Palánki Gabriella sminkes Átalakít a Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szakértővel bővül a Life.hu jól ismert Átalakítunk! csapata. Palánki Gabriella sminkesként varázsol jónőket a jelentkezőkből. Ismerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.
Fotó: Life.hu

Palánki Gabriella bevallása szerint gyermekkora óta sminkeléssel foglalkozik, hiszen nagyon szerette társait és a családtagjait is pingálni. A kislány álmaiból mára valóság lett, mert Gabi immár 6 éve dolgozik profi sminkesként és saját márkás sminktermékekkel is büszkélkedhet. Gabi specialitása az Airbrush technika, amellyel tartós és elbűvölő sminkeket készít. Szakmája egyik leggyönyörűbb részének azt a pillanatot tartja, amikor a hölgyek azonosulnak a sminkkel és felszínre tör belőlük az igazi nő.

A Jónő Team további tagjai:


Jónő kapitány: Takács Nóra
Fodrász: Huszka Petra
Fotós: Nagy Bence
Stylist: Horváth Dóra


Jelentkezz te is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.