Anglia legstílusosabb asszonya nem csupán magának válogatott néhány új ruhadarabot, hanem a hamarosan megérkező babájának és a kis György hercegnek is.

Alig néhány hét, és megszületik Vilmos és Katalin második kisbabája. A kis trónörökös fogadására pedig bizony fel kell készülni.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Katalin hercegnő a minap nem hercegnői kötelességeinek tett eleget, helyette kedvenc high street üzletében vásárolgatott kedvére a hamarosan megérkező royalbébinek és a kis György hercegnek, akiknek egy-egy pár fehér bőrből és egy bézs velúrból készült cipőt vett.

„Egészen addig nem tudtam, kicsoda, amíg a kollégáim el nem mondták. Teljesen normálisan viselkedett és barátságos volt" – mondta róla az üzlet egyik dolgozója, aki szerint a hercegnő először magának vásárolt néhány új ruhadarabot, majd a gyerekosztály felé vette az irányt. Sajnos a baba neméről semmit nem árul el a vásárolt cipőcskék színe vagy fazonja, ám a Life.hu-nak voltak már sejtései afelől, hogy kislánya, avagy kisfia születik a hercegnőnek – cikkünket ide kattintva olvashatod.

Így lett stílushercegnő Katalinból
A Life.hu ITT mutatta meg, hogyan vált a középszerűnél is rosszabbul öltöző Katalinból a világ egyik legstílusosabb asszonya.