kisdumások 2015 hiszti család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi az a hiszti? Bevallják a gyerekek, ha szoktak hisztizni? Hogyan hisztiznek a gyerekek? MIt gondolnak az emberek a hisztiző gyerekekről? A fiúk vagy a lányok hisztisebbek? A Kisdumások vajon hisztisek? 

Ezért is kórházba kerülhetsz! Ezt soha nem gondoltad volna!http://www.life.hu/csalad/20150318-a-kisdumasok-a-korhazrol-korhazi-letrol-beszelnek.htmlMiért kerülhet az ember kórházba? Milyen érzés kórházban lenni? Milyenek az orvosok? Milyen ételeket adnak a kórházban? A Kisdumások ebben is képben vannak.Család--Így születik meg egy kisbaba - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20150317-a-kisdumasok-a-szulesrol-beszelnek.htmlHogy jön ki a kisbaba az anyukája hasából? Milyen egy szülés? Ki mire emlékszik belőle? A Kisdumások erre is tudják a választ. CsaládThinkstock3 szuper hobbi gyerekeknek – kezdjetek hozzá már tavasszal!http://www.life.hu/csalad/20150302-3-szuper-hobbi-gyerekeknek-kezdjetek-hozza-mar-tavasszal.htmlJó, ha a gyerekeknek van hobbijuk – nemcsak lefoglalja őket, de az egyes tevékenységek által fejlődik a kreativitásuk, a kézügyességük, és némely hobbi akár türelemre is taníthatja a legkisebbeket. Íme, a tavasszal elkezdhető legkedveltebbek. CsaládThinkstockÖnbántalmazásra buzdítja a gyerekeket az internethttp://www.life.hu/csalad/20150308-onbantalmazasra-buzditja-a-gyerekeket-az-internet-ez-derul-ki-egy-kutatasbol.htmlA 11-14 éves kamaszok többsége osztott már meg önbántalmazással kapcsolatos képet az interneten, az ilyen fotókat megtekintő társaik fele pedig úgy érezte a megtekintésükkor, hogy kedve támadt hasonlót tenni saját magával. A kutatási eredmények azután láttak napvilágot, hogy 2014-ben minden eddiginél több csemete került kórházba önbántalmazás miatt.Család--Übercuki Jessica Simpson kislánya - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150312-jessica-simpson-kislanyat-mutatta-meg-az-instagramon.htmlJessica Simpson kislányáról mutattot egy fotót az Instagramon, amibe azonnal beleszerettünk. CsaládOrigoJön a Jégvarázs 2!http://www.life.hu/csalad/20150312-bejelentette-a-disney-jon-a-jegvarazs-2.htmlNem várt fordulat!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.