Pinkben búcsúzott Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Alastair Grant -
baba terhesség Katalin hercegnő visszavonulás Vilmos herceg kabát szülési szabadság Pink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utoljára jelent meg a nyilvánosság előtt a második gyermekével várandós hercegnő. A kis trónörökös április második felében érkezik.

Ahogyan azt már a Life.hu is tudta, Katalin hercegnő jóval korábban bejelentette: a második királyi bébi érkezése előtt egy hónappal visszavonul. És íme, eljött ez a nap is.

Forrás: AFP/Alastair Grant

A búcsú meglehetősen zsúfoltra sikerült: Katalin Vilmos herceg oldalán érkezett meg mind a három eseményre, amelyekhez ugyanazt az erős pink színű Mulberry kabátot viselte, amelyet 2014-ben is láthattunk már rajta New York-i útja során. Utoljára divatozhatott nyilvánosság előtt a hercegnő: ezután legközelebb nagy valószínűséggel csak a szülés után, vagyis április második felében fog mutatkozni a nagyközönség előtt.

Jelentkezz bejárónőnek Katalinhoz és Vilmos herceghez! Most megteheted: íme, az álláshirdetéshttp://www.life.hu/csalad/20150316-katalin-es-vilmos-bejaronot-keres-allashirdetest-adtak-fel.htmlNincs munkád? Vagy megúntad már azt, amit éppen csinálsz? Szívesen lennél részese a királyi családnak? Most megteheted: Katalin és Vilmos bejárónőt keres! Jelentkezz, ha van kedved! Család--Ismét Diana nyomdokaiba lép, netán meglep bennünket Katalin? http://www.life.hu/trend/20150323-katalin-hercegno-hamarosan-megszul-megtippeljuk-milyen-ruhaban-mutatja-be-masodik-gyermeket.htmlKatalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat.Trend--Nevetséges: Katalin hercegnő megszült egy amerikai lap szerinthttp://www.life.hu/news/20150320-katalin-hercegnonek-megszuletett-masodik-gyermeke-az-amerikai-ok-magazin-szerint.htmlA hercegnő állítólag a St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikáján hozta világra második gyermekét, aki kislány lett – gyakorlatilag azonban semmi alapja sincs a brékingnek szánt sztorinak.News--Várandósan is a legstílusosabb - Ezek voltak Katalin hercegnő legjobb kismamaruháihttp://www.life.hu/trend/20150316-katalin-hercegno-legjobb-kismamaruhai-terhessege-alatt.htmlKatalin kismamaként sem mondott le a divatozásról. Gyönyörű ruhákban láthattuk második terhessége alatt is. Összegyűjtöttük a kedvenceinket. TrendNorthfotoKisfiú vagy kislány? Babaholmikat vásárolgatott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150324-katalin-hercegno-babaholmikat-vasarolgatott-kedvenc-ruhauzleteben-a-high-streeten.htmlAnglia legstílusosabb asszonya nem csupán magának válogatott néhány új ruhadarabot, hanem a hamarosan megérkező babájának és a kis György hercegnek is.Trend--Katalin hercegnő már megint cukiskodikhttp://www.life.hu/news/20150317-katalin-hercegno-a-szent-patrik-napi-unnepsegen-cukiskodott.htmlKatalin hercegnő ezúttal nem grimaszolt, csak nagyon cuki arcot vágott Szent Patrik napi parádén. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.