Az internet világa, pláne az Instagram a mindennapjaid aktív része, ráadásul érdekel az egészséges életmód, a mozgás, a wellness? Szeretsz minden nap valami új receptet, sporttal kapcsolatos dolgot tanulni? A következő 10 nőtől sok trükköt elleshetsz - kövesd őket!

1. Amanda Bisk - az Insta szupersztárja

Az egykori olimpikon rúdugrónál 2011-ben krónikus fáradtság szindrómát diagnosztizáltak, ami hosszan tartó, súlyos fáradtságot jelent. A jóga volt az, ami segített új mederbe terelni az ausztrál sportolónő életét, aki azóta is boldog, sportos, fitt életet él. Jógapózok, egészséges ételek, fitneszgyakorlatok - többnyire ezekről posztol a csinos Amanda.

Itt követheted: https://instagram.com/amandabisk

Forrás: Instagram/amandabisk

2. Amanda Chantal Bacon - az egészséges levek mindentudója

Amanda az LA's Moon Juice alapítója, a holisztikus étkezés abszolút szakértője. Nem csak isteni facsart levek képeit osztja meg követőivel: mindenről posztol, ami egészséges, organikus, természetes. 

Itt követheted: https://instagram.com/moonjuiceshop/

Forrás: Instagram/moonjuiceshop

3. Anita Shepherd - a kókusz abszolút rajongója

Anita jól tudja, hogy a kókusz az egyik legegészségesebb gyümölcs, erre pedig egész iparágat épített. A fiatal nő vegán séf, és a brooklyni Anita Coconut Joghurt alapítója, oldalán rendszeresen mutatja meg egészséges és nagyon guszta receptjeit. 

Itt követhetedhttps://instagram.com/electricbluebk/

Forrás: Instagram/electricbluebk

4. Cassey Ho - A pilates sztárja

A pilates egy nagyszerű mozgásforma: tónusossá, feszessé teszi az izmokat és egészségessé a gerincet. Cassey pilatesoktató, aki hamar felismerte a közösségi médiában és a videomegosztókban rejlő előnyöket. Többezer nő rajong érte, és azért, amit csinál.

Itt követheted: https://instagram.com/blogilates/

Forrás: Instagram/blogilates

5. Christy Turlington Burns - a modellmami

A világhírű modell nem az a fajta, aki sosem indul el edzeni, mert anélkül is jól néz ki. Christy igazi energiabomba, imádja az egészséges életmódot, és annak ellenére, hogy édesanya, nem hanyagolja el a saját testét sem. A futás a gyengéje - csak úgy falja a mérföldeket. 

Itt követhetedhttps://instagram.com/cturlington/

Forrás: Instagram/cturlington

6. Corinne Dobbas - aki lelket önt a nőkbe

Dietetikusként és wellness coachként Corinne arra sarkallja a nőket, hogy szeressék jobban a testüket, fogyasszanak egészséges ételeket, tornázzanak, és gondolkodjanak másképp az állandó fogyókúrákról, diétákról. 

Itt követheted: https://instagram.com/corinnedobbas/

Forrás: Instagram/corinnedobbas

7. Dana Claudat - a feng shui szakértője

A wellness nem csak a sportról és a salátákról szól - a feng shui is abszolút beletartozik ebbe a témakörbe. Dana pedig az ősi feng shui alapelveit igyekszik beépíteni a mai modern életvitelbe, tippjei stílusosak, inspirálóak és praktikusak. 

Itt követheted: https://instagram.com/thetaoofdana/

Forrás: Instagram/thetaoofdana

8. Emily Fletcher - a meditáció lelkes híve

Egy évtizeden át tanult a legjobbaktól Indiában, most pedig arra próbálja megtanítani az embereket, hogyan is építsék be a meditációt a mindennapi életükbe. Nagyon hasznos, amit Emily csinál, már mi is többször írtunk a meditáció jótékony hatásairól. Ezt tényleg érdemes megtanulni!

Itt követheted: https://instagram.com/emilyziva/

Forrás: Instagram/emilyziva

9. Emily Nolan - plus size önbizalom

A csodaszép lánynak modellként volt már 32-es és 42-es mérete is. Bejárta a fél világot, tudja, mennyire fontos a súly, de most már nem akar sovány lenni. Az embereket is arra próbálja ösztönözni, hogy szeressék önmagukat, a pluszkilókkal együtt is. Életmódblogja nagyon népszerű, díjat is nyert vele. 

Itt követhetedhttps://instagram.com/mykindoflife_em

Forrás: Instagram/mykindoflife_em

10. Misty Copeland - a gyönyörű balerina

Emlékeztek még a lányra, aki nemrég alakjával, kisugárzásával elvarázsolta a fél világot és bennünket is? Ő Misty, az álomszép balerina, akinek tényleg ez az élete, és ezt meg is mutatja képmegosztó oldalán. Egészséges ételek helyett ő a táncról posztol, és már csak azért is érdemes követni, mert minden egyes fotójával a sportos életmódra ösztönöz. Imádjuk!

Itt követheted: https://instagram.com/mistyonpointe

Forrás: Instagram/mistyonpointe