Igazi nők meztelenül: ilyenek a plus size modellek, ha ledobják a ruhát

Forrás: 12plusuk.com -
fotó plus size modell Meztelen szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már lassan 5 éve annak, hogy a divatvilágban hihetetlen népszerűségre tettek szert a nőies idomokkal megáldott modellek. Kerek popsik, gyönyörű keblek, formák itt-ott - egyszerűen nem lehet rájuk nem azt mondani, hogy nagyon csábítóak.  
Forrás: 12plusuk.com

Nemcsak a magyar divatmodellek, de a plus size modellek is népszerűek világszerte. "Plus size lehet az is, aki tökéletesen megfelel a mai modellek paramétereinek, csak nagyobb a melle vagy két centivel szélesebb a csípője. A modellekhez kell viszonyítani, hogy ki a plus size, nem pedig a normál testalkatú emberekhez" - írtuk egy korábbi cikkünkben, ahol be is mutattuk a legnépszerűbb hazai és külföldi hölgyeket. Most összeszedtük a legszebb plus size modelleket falatnyi fehérneműkben, és még nekünk, nőknek is elállt a szavunk!

/1502/Sz_ps201521213142

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.