David Beckham Brooklyn Beckham Cruz Beckham Romeo Beckham szülők díjátadó Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hinné, hogy már akkorára nőttek Victoria és David Backham gyerekei, hogy a sztárpár szülői felügyelet nélkül is elengedi őket bulizni? Legutóbb egy gyerekcsatorna díjátadóján jelent meg a három fivér.

A híres szülők gyerekei lassan fiatal felnőtté cseperednek – elég ha csak erre a képre pillantunk és máris egyértelművé válik. A Beckham házaspár legnagyobb fia, Brooklyn 16, Romeo 12, Cruz pedig 10 éves.

Forrás: AFP

Úgy látszik, szüleik szerint is elég nagyok már ahhoz, hogy egy gyerekcsatorna díjátadójára hármasban érkezzenek. A fiúk egyébként nagyon helyesek együtt. Reméljük, hogy továbbra is ennyire cukik maradnak, és nem tévednek rossz útra, mint sok celebgyerek.

Lindsay Lohan még mindig nem vallja be, hogy drogozik

Ha az ember lánya gyereksztárként nő fel, nagy eséllyel beleesik az alkohol és a drogok csapdájába. Lindsay Lohan évek óta csak botrányaival van címlapon, de még mindig nem vallja be, hogy komoly problémái vannak.

Itt a vége – Lara Stone hamarosan beadja a válókeresetet http://www.life.hu/csalad/20150327-lara-stone-holland-modell-hamarosan-alairja-a-valokeresetet-es-elvalik-ferjetol-david-walliams.html Pár hete robbant a hír, miszerint a holland modell 5 év házasság után külön költözött David Walliams komikustól, hamarosan pedig aláírják a válókeresetet is. Család -- Szóval így néz ki Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya? http://www.life.hu/csalad/20150327-igy-nezne-ki-blake-lively-es-ryan-reynolds-kozos-kislanya-a-szineszno-nemreg-posztolt-gyermekkori.html Lassan három hónapja, hogy megszületett a sztárvilág egyik oly régóta várt csöppsége, akiről híres szülei még mindig igyekeznek visszatartani minden információt. Blake nemrég közzétett kiskori fotója miatt azonban a mi fantáziánk is elindult... Család -- Elizabeth Hurley fia is a filmes szakmával kacérkodik http://www.life.hu/csalad/20150325-elizabeth-hurley-fia-damian-rengeteget-nott-es-a-filmes-szakmaval-kacerkodik.html Alig hisszük el, hogy hamarosan 13 éves lesz a brit színésznő fia, Damian, akit Liz legújabb tévéshow-ja premierjén mutatott meg a kameráknak. Család -- Paul Walker után nevezte el kislányát Vin Diesel http://www.life.hu/csalad/20150324-paul-walker-utan-nevezte-el-kislanyat-vin-diesel-pauline-nak.html A Halálos iramban sztárja egy amerikai tévéműsorban árulta el a napokban született kislánya nevét, amelyet a 2013-ban halálos autóbalesetet szenvedett Paul Walker után kapott. Család -- Ördög Nóra elárulta, mi volt kislánya legelső szava http://www.life.hu/csalad/20150320-ordog-nora-elarulta-mi-volt-kislanya-mici-legelso-szava-amit-kimondott.html Meglepő módon nem az anya, nem az apa és nem a baba voltak Mici első kimondott szavai. Család Origo Megvan az időpont! Kiderült, mikor születik Katalin hercegnő kisbabája http://www.life.hu/csalad/20150319-megvan-az-idopont-amikor-katalin-hercegno-masodik-gyermeke-szuletni-fog.html Maga Katalin hercegnő kotyogta ki az időpontot, hogy mikorra várják György herceg kistestvérét. Már alig várjuk! Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.