Rachel Hollis foglalkozását tekintve blogger és édesanya, aki büszkén vállalja magát mindenki előtt úgy, ahogyan van: striákkal, lötyögő hassal és bikiniben.

Rachel Hollis elmondása szerint álmában sem gondolta volna, hogy a nyaralása közben lőtt fürdőruhás fotója ekkora világszenzációt kelt. A bloggerként ténykedő háromgyerekes anyuka nemrég közösségi oldalán osztott meg magáról egy bikinis képet, amelyet férje készített róla a Cancuni strandon.

Forrás: Instagram/msrachelhollis

„Striáim vannak és bikinit hordok. Olyan hasam van, amely a három óriási bébi kihordása után petyhüdten lóg, és bikinit hordok" – így kezdte Rachel azt a kép alatti írást, amelyben kifejti, mennyire büszke a testére, a lógó has pedig csak annak az eredménye, hogy a szülések után sikerült lefogynia.

Az egyetlen számító vélemény pedig csakis a férjéé, aki tudja, miken ment keresztül, és akinek Rachel testesíti meg magát a szexiséget – striákkal és lógó hassal együtt. A fotó és az alá biggyesztett szöveg mára az egész világot bejárta. „Soha nem történt még velem ehhez hasonló. Úgy értem, kevés ember gondolja ezt, így nem is számítanak rá" – hitetlenkedett a meglepődött anyuka a People magazinnak.

A több százezer lájkot és megosztást kapott fotóra már több neves híroldal is felfigyelt: a People magazin mellett például a Today is megkereste már Rachelt egy interjú erejéig.