Kim Kardashian lánya a cipők megszállottja

Forrás: AFP/Craig Barritt -
North West Alexander Wang kiegészítő Kanye West cipőmánia Lanvin kim kardashian Celine pelenkázás cipő divatdiktátor büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő szerint kislányának minden reggel az az első gondolata, hogy melyik cipőjét vegye fel aznap.

Kim Kardashian a Vogue magazinnak nyilatkozott kislányáról, North Westről, aki a párizsi divathetet is az első sorból nézhette végig. A büszke anyuka szerint North igazi csajos lány, egy mini divatdiktátor, aki imádja a fekete színt, a kiegészítőket, ráadásul cipőmániás. „Nagy hangsúlyt fektet arra, hogyan öltözzön fel. Minden nap, ahogy felébred, azt mondja: cipő. Pelenkázáskor is meg kell alkudnom vele. Csak akkor cserélhetem ki a pelusát, ha már ráadtam egy szép cipőt" – nyilatkozta a celebnő.

Reméljük ennek egy része csak anyai túlzás!

Forrás: AFP/Craig Barritt

A 22 hónapos kislány egyébként kizárólag a legjobb márkákban jár: a szekrényében Lanvin-, Celine- és Alexander Wang-cuccok sorakoznak.

Hollywood legtrendibb sztárgyermekei

Híres papával és mamával a gyerek is csak híres lehet - a világhírrel pedig megfelelő öltözködés is jár, hiszen árgus szemek figyelik a család minden lépését. Annál nagyobb botrányt pedig ki tudna elképzelni, minthogy valamelyik celebgyerek kitérdelt mackóalsóban indul a játszótérre...Korábbi cikkünkben összeszedük, hogy kik azok a sztárcsemeték, akik már pár éves koruktól diktálják a divatot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.