Az első sorból nézhette a párizsi divathetet North West

fashion week North West Kim Kardashian divatbemutató Balenciaga Kanye West Párizsi Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elég korán kezdeni: Kim Kardashian és Kanye West 1 éves kislánya a szakma legnagyobbjai között nézhette végig a Balenciaga divatbemutatóját.

Egy kisgyermek életében számos mérföldkő akad: az első lépések, az első szavak, az első mosoly – és North West esetében az első Balenciaga divatbemutató a párizsi divathéten.

Forrás: Northfoto

Igen, a második gyermekével várandós Kim Kardashian és Kanye West úgy gondolták, magukkal viszik szemük fényét a világ legnívósabb divateseményére, hogy a csöppség az első sorból nézhesse végig Balenciaga divatshowját. Lehet irigykedni.

Csúnyán szívatják Kim Kardashian modell-húgát

Míg Kim Kardashian és kis családja csak szemléli, mi történik a divatbemutatókon, addig húga, Kendall Jenner belecsöppent a kellős közepébe: a 18 éves leányzót állítólag durván szívatják modell-kolléganői. Hogy miért és hogyan, arról IDE kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.