A héten inkább a trendi sminkekért és hajakért rajongtunk, nem sok újat mutattak a hírességek öltözködés terén. De kedvenceket így is sikerült választanunk: megmutatjuk, kiktől leshettek el egy-két tavaszi trükköt. A Life.hu heti stílusmustrája következik. 

A legjobb sminkek

Vanessa Hudgenstől egyelőre még szokatlan a rövid haj, AnnaSophia Robbtól pedig az egyenes, de mindketten jól választottak, ráadásul gyönyörű sminkkel emelték ki az arcukat is. AnnaSophiától a fukszia színű rúzst szoktuk meg a Carrie naplója sorozatban, amit most elegánsabb, visszafogottabb árnyalatra cserélt, Vanessa pedig egyértelműen megtalálta azt a színt, ami tökéletesen áll neki. 

A leghosszabb lábak

Mindig csak ámulunk, hogy lehet valakinek olyan hosszú a lába, mint Mrs. Clooney-nak és Heidi Klumnak. Ráadásul nagyon jól tudják, hogyan kell felöltözni ahhoz, hogy minden szem a végtelen lábaikra szegeződjön. Ezúttal Amal Clooneynak mindössze az izmos vádlijait látjuk, de ez is elég ahhoz, hogy kellően irigyek legyünk. Talán a nude cipő a hosszú combok titka?

Csipkerózsikák

A csipke minden szezonban, mindenkinek jól áll, csak tudni kell kiválasztani a megfelelő stílusban. Ez Freida Pintonak és Brittany Snow-nak is sikerült. Freida hajszínéhez és bőréhez kevés jobb választás lett volna, mint a kék, mi csillagos ötöst adunk rá. Brittany kisfeketéje pedig igazi Jolly Joker, ahogy általában a kisfeketék - ezt nem győzzük hangsúlyozni.

Ki a csinibb út közben?

Kate Hudsont - aki ezúttal valószínűleg bugyit is vett a ruha alá - vadiúj, szőke bubifizurával csípte el egy fotós. A rövid hajtól és az élénkpiros nadrágtól annyira friss és vidám az összkép, hogy a mi kedvünk is megjött egy élénk nadrághoz. Kim Kardashianpedig végre világos színű ruhában mutatkozott. Kifejezetten szeretjük rajta ezt a szettet!

Dögös miniruhások

Hillary Swank és Carol Alt is világos alapon mintás miniruhában szexiskedett. A két dögös híresség kicsit hullámos, kibontott hajjal és fekete magassarkúval kombinálta a mintás ruhákat, nagy valószínűséggel rengeteg bókot bezsebelve, hiszen egyszerű, mégis tökéletes szettet hoztak össze.