Amal Clooney lábainál biztos, hogy nincs hosszabb - Heti stílusmustra

stílusmustra Freida Pinto Kate Hudson Vanessa Hudgens divatmustra AnnaSophia Robb Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten inkább a trendi sminkekért és hajakért rajongtunk, nem sok újat mutattak a hírességek öltözködés terén. De kedvenceket így is sikerült választanunk: megmutatjuk, kiktől leshettek el egy-két tavaszi trükköt. A Life.hu heti stílusmustrája következik. 

A legjobb sminkek

Vanessa Hudgenstől egyelőre még szokatlan a rövid haj, AnnaSophia Robbtól pedig az egyenes, de mindketten jól választottak, ráadásul gyönyörű sminkkel emelték ki az arcukat is. AnnaSophiától a fukszia színű rúzst szoktuk meg a Carrie naplója sorozatban, amit most elegánsabb, visszafogottabb árnyalatra cserélt, Vanessa pedig egyértelműen megtalálta azt a színt, ami tökéletesen áll neki.

A leghosszabb lábak

Mindig csak ámulunk, hogy lehet valakinek olyan hosszú a lába, mint Mrs. Clooney-nak és Heidi Klumnak. Ráadásul nagyon jól tudják, hogyan kell felöltözni ahhoz, hogy minden szem a végtelen lábaikra szegeződjön. Ezúttal Amal Clooneynak mindössze az izmos vádlijait látjuk, de ez is elég ahhoz, hogy kellően irigyek legyünk. Talán a nude cipő a hosszú combok titka?

Csipkerózsikák

A csipke minden szezonban, mindenkinek jól áll, csak tudni kell kiválasztani a megfelelő stílusban. Ez Freida Pintonak és Brittany Snow-nak is sikerült. Freida hajszínéhez és bőréhez kevés jobb választás lett volna, mint a kék, mi csillagos ötöst adunk rá. Brittany kisfeketéje pedig igazi Jolly Joker, ahogy általában a kisfeketék - ezt nem győzzük hangsúlyozni.

Ki a csinibb út közben?

Kate Hudsont - aki ezúttal valószínűleg bugyit is vett a ruha alá - vadiúj, szőke bubifizurával csípte el egy fotós. A rövid hajtól és az élénkpiros nadrágtól annyira friss és vidám az összkép, hogy a mi kedvünk is megjött egy élénk nadrághoz. Kim Kardashianpedig végre világos színű ruhában mutatkozott. Kifejezetten szeretjük rajta ezt a szettet!

Dögös miniruhások

Hillary Swank és Carol Alt is világos alapon mintás miniruhában szexiskedett. A két dögös híresség kicsit hullámos, kibontott hajjal és fekete magassarkúval kombinálta a mintás ruhákat, nagy valószínűséggel rengeteg bókot bezsebelve, hiszen egyszerű, mégis tökéletes szettet hoztak össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.