Gryllus Dorka ruha roma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tradicionális roma kultúrát felelevenítő, modern darabokba öltöztetett hírességeket Varga Erika, divattervező. Gryllus Dorkát olyannyira megihlették a ruhadarabok, hogy komoly változásokra szánta el magát. 

Roma stílusú ruhákba bújtatta az Örkény Színház ismert színésznőit Varga Erika, divattervező: Für Anikó, Ónodi Eszter, Hámori Gabriella és Pető Kata a roma kultúra napján, április 8-án vonultak végig a virágmintás szettekben. Gryllus Dorka, aki észbontóan fest ezekben a darabokban, még a ruhatárán is változtatott az élénk színek hatására.

Forrás: TMC Management

"Nagyon kedvelem Erikát, csodálatos ember, és ez a ruhái­ban is tökéletesen megjelenik: izgalmasak, színesek és rendkívül egyediek. Bár én alapvetően a szürke-fekete kombinációkat kedvelem, idén eldöntöttem, hogy felkérem, segítsen egy kicsit „kiszínezni" a gardróbomat ezekkel a tradicionális roma kultúrát felelevenítő, modern darabokkal" - mondta a csinos színésznő a Borsnak.

Sokkoló fotó! Meztelenül, szőke parókában pózol a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150410-terry-richardson-fotos-meztelenul-szoke-parokaban-pozolt.htmlTerry Richardson bizony nem egy hétköznapi ember. Ritkán csinál olyat, amit normálisnak tarthatnánk – és erre ezúttal sem cáfolt rá.Trend--Brutálisan szexi dekoltázst villantott Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20150409-dukai-regina-modell-brutal-szexi-dekoltazst-villantott.htmlDögös ruhában villantotta meg bájait a modell. Úgy tűnik, nála végérvényesen és visszavonhatatlanul beköszöntött a tavasz.Trend--Egy keksz és egy pohár víz – A dús idomú Laura Wells kitálalt a modellvilágrólhttp://www.life.hu/trend/20150410-laura-wells-szerint-a-modellek-napi-egy-darab-sos-kekszet-es-egy-pohar-vizet-ihatnak-a-divathetek.htmlA plus-size modell szerint az ügynökségek írják elő a lányoknak az extrém diétát, amelyet a divathetek előtt kell követniük.TrendOrigoViszlát, póklábszerű pillák: Így válaszd ki a tökéletes szempillaspirált!http://www.life.hu/trend/20150408-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-valassz-szempillaspiralt.htmlFekete, barna, netán színes? Látványos vagy visszafogott? Larion Oscar sminkmestert faggattuk az idei szempillatrendekről. TrendOrigoA hónap színe: a citromsárgahttp://www.life.hu/trend/20150409-divat-es-trend-a-honap-szine-a-citromsarga.htmlVágysz egy olyan színre, amiből már csak egy kiegészítő is feldobja a hangulatodat, ráadásul tud nemcsak harsány, de nagyon kellemes, visszafogott lenni, nem utolsósorban pedig idén tavasszal divatos is? Válaszd a citromsárgát és árnyalatait – mutatunk is néhány ötletet, hogyan érdemes kombinálni.TrendOrigoBalázs Klári nem bírta tovább – kés alá feküdthttp://www.life.hu/trend/20150409-balazs-klari-enekesno-korda-gyorgy-enekes-felesege-plasztikai-mutetre-vallalkozott.htmlKorda György felesége úgy döntött, van az a plasztikai műtét, amit muszáj bevállalni: Balázs Klári egy egészen különleges beavatkozásra vállalkozott.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.