David Beckham Brooklyn Beckham Coachella partyarc testőr Vajna Tímea tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb Beckham-fiú, Brooklyn, aki nemrégiben 16 éves lett, tetoválást villantott az év legmenőbb fesztiválján.

A híres Coachella fesztiválon, ahol minden évben a legszexibb ruháikban villognak a sztárok, ahol falatnyi felsőben buliznak a topmodellek, és ahova idén Vajna Tímea sajnálatos módon nem jutott ki, Brooklyn Beckham fesztiválarcként debütált. Azért nem kell nagyon aggódni érte, ugyanis minden lépését egy testőr figyelte.

David Beckham régóta gyűjti a tetoválásokat – több mint 30 van már neki–, és úgy látszik Brooklyn is apukája stílusérzékét örökölte, ugyanis tetoválást villantott a fesztiváli hangulatban. Habár az első tetkó csak egy ideiglenesen feltett minta a nyakára, alig várjuk a folytatást.

Forrás: Northfoto

Új frizura! Szabó Zsófi barnára váltott http://www.life.hu/trend/20150413-szabo-zsofi-barna-egyenes-hajra-valtott.html Annak idején, amikor a TV2 Jóban Rosszban című sorozata miatt rövidre vágatta hosszú, szőke haját, a fél ország ledöbbent Szabó Zsófi új külsején. Trend Origo JLo combjai és Scarlett Johansson szuperkarcsú dereka vitte a prímet az MTV Movie Awards vörös szőnyegén http://www.life.hu/trend/20150413-mtv-movie-awards-scarlett-johansson-jennifer-lopez-ruhaja.html Az MTV Movie Awards nem a nagyestélyik gálája, de azért így is láthattunk érdekes, rémes és szerencsére csodás ruhadarabokat is. Mutatjuk is, mely sztárok láttán kaptuk fel a fejünket! Trend -- "Természetes szőke vagyok!" Kate Uptonnak van humora http://www.life.hu/trend/20150412-kate-upton-azzal-viccelodott-instagramjan-hogy-termeszetesen-szoke-mikozben-a-hajat-festik.html Kamerakésznek lenni bizony áldozatokkal jár. Órákig ülönk a fodrásznál, a kozmetikusnál, a sminkesnél. Nincs ez máshogy a világsztároknál sem. Ezúttal Kate Upton mutatta meg, ő hogyan hozza magát formába. És az is kiderült, hogy humora is van... Trend -- Háborút hirdetett egy fehérneműcég a Victoria's Secret ellen http://www.life.hu/trend/20150412--haborut-hirdetett-egy-fehernemuceg-a-victoria-s-secret-ellen.html Ezúttal a Lane Briant cég tűzte zászlójára, hogy a nők minél inkább elfogadják magukat, és okozzon önértékelési problémákat náluk, hogy nem úgy néznek ki mint a Victoria's Secret lányai. Trend -- Rúzs apró ajkakon - miért ne? Ravasz trükkök Larion Oscar sminkmestertől http://www.life.hu/trend/20150409-smink-ls-szepsegapolas-ruzs-kis-ajkakra-larion-oscar-trukkjei.html Odáig vagy a mámorítóan szép tavaszi rúzsokért, ám túl picinek gondolod az ajkaidat ahhoz, hogy ilyesmit bevállalj? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan viselheted mégis kedvenc tavaszi színeidet – lesd el a profi trükkjeit! Trend Thinkstock Amikor Beckhamnének focilabda volt a mellei helyén - emlékezetes szettek az MTV Movie Awards vörös szőnyegéről http://www.life.hu/trend/20150410-emlekezetes-szettek-az-mtv-movie-awards-voros-szonyegerol.html Az MTV Movie Awards nem az a díjátadó, ahol a világsztárok olyan mesés estélyikbe bújnak, mint az Oscar-gálán, és nem is olyan szuperextrém összeállításokban padádéznak, mint a Grammy-n. Az azonban biztos, hogy most vasárnap éjszaka is látunk majd néhány sokkoló ruhakölteményt, előtte azonban jöhet egy kis visszatekintés az utóbbi évekből. Trend AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.