Kit érdekel, Cate Blanchett milyen tamponmárkát használ?

Forrás: AFP/Kevin Winter -
tampon kamera Cate Blanchett Harpers Bazaar vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá.

A vörös szőnyeges eseményeken több kamera is figyeli a hírességket. A Glam Cam a ruhákat, a Mani Cam a manikűröket pásztázza – ez utóbbi értelmét egyébként több sztár is kétségbevonta már. A Mani Cam lényege az, hogy egy kis kifutón kezüket sétáltatják végig a celebek, megmutatva ezzel manikűrözött ujjacskáikat. Elisabeth Moss nemrég középső ujjának felmutatásával fejtette ki a véleményét erről. A Glam Cam kamerájának legutóbb pedig Cate Blanchet szólt be. Amikor 20 cm-ről le-föl pásztázták a kamerával a színésznő testét, ő így szólt: „A férfiakkal is ezt csinálja?"

Cate, aki nemrég örökbefogadott egy kislányt, a Harper's Bazaar magazinnak hosszabban is kifejtette a véleményét: „Az emberek elfelejtik, hogy a színésznők is azért vannak ott a vörös szőnyegen, mert rendkívüli alakítást nyújtottak. Nem a ruhákat sétáltatjuk az eseményen. Már csak a tamponom márkájára nem kérdeztek rá" – nyilatkozta a színésznő.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.