Bemutatott a kamerának Elisabeth Moss

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
manikűr sorozat bemutatás körömlakk kamera Golden Globe-díj Reklámőrültek Elisabeth Moss botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a manikűrjére lettek volna kíváncsiak, ám a sorozatszínésznő mást is mutatott a kíváncsiskodó riporternőnek.

Ezt neked, Amerika! Akinek eddig fogalma sem volt, ki az az Elisabeth Moss, az mostantól tuti megjegyzi magának. Az egyébként elragadó és bájos színésznő igencsak meglepte a Golden Globe riporternőjét, amikor az arra kérte, mutassa meg neki a manikűrjét.

Elisabeth Moss Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Nos, A reklámőrültek sztárja, aki később a minisorozat vagy tévéfilm kategóriában megkapta a legjobb színésznő díját, megtette, amit megköveteltek tőle – középső ujjának bemutatásával kiegészítve. Az Elisabeth Moss alakításáról készült videót ide kattintva nézheted meg.

Ellesett pillanatok a 71. Golden Globe díjátadórólhttp://www.life.hu/life/galeria/20140113-ellesett-pillanatok-a-71-golden-globe-dijatadorol.htmlPalácsik Timi ragyogott a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20140113-andy-vajna-felesege-palacsik-timi-a-golden-globe-on-keszult-kepet-posztolt.htmlGolden Globe: Cate Blanchett és Matthew McConaughey a legjobbakhttp://www.life.hu/szorakozz/20140113-golden-globe-2014-dijazottak-listaja.htmlKi volt a Golden Globe szépe?http://www.life.hu/legytrendi/20140113-ruhak-a-golden-globe-arany-globusz-2014-dijatado-voros-szonyegen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.