Évekig nem állt szóba édesanyjával ÉNB Alexa

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Alexa édesanya harag Éjjel-nappal Budapest szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest sztárját gyermekkorában elhagyta az édesanyja. Annak ellenére, hogy Alexa ezt a mai napig nem tudta feldolgozni, mostanában már találkozgat vele.

Alexa, aki eddig szexi külsejével hívta fel a figyelmet magára , most elárulta, máig neheztel édesanyjára, aki kilencéves korában elhagyta. Évekig nem beszéltek egymással, mostanában azonban közeledni próbálnak egymáshoz – írja a hot!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Soha nem volt köztünk anya-lánya viszont, ő próbálta ezt helyrehozni, de én maximálisan elzárkóztam. Anyu hívott, üzeneteket küldött, de nem reagáltam. Aztán rájöttem, ennek így semmi értelme. Mostanában megpróbálom szeretettel megtölteni azt az időt, amikor együtt vagyunk" – magyarázta Alexa, aki időnként csajos délutánokat szervez édesanyjával.

Ez ám a családi idill! Intim fotót posztolt Gombos Edina http://www.life.hu/csalad/20150414-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-intim-fotot-posztolt-az-agyabol.html Mindennapjainak egy egészen intim szegletébe engedett bepillantást a TV2 műsorvezetője. Család Origo Nemzetközi versenyen remekelt Liptai Claudia kislánya http://www.life.hu/csalad/20150413-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-kislanya-nemzetkozi-versenyen-remekelt.html Panka, a műsorvezető tehetséges kislánya szép eredményt ért el a Szlovákiában rendezett ritmikus gimnasztika versenyen. Család -- Újabb bébibumm! Peller Mariann második gyermekét várja http://www.life.hu/csalad/20150409-peller-mariann-musorvezeto-masodik-gyermeket-varja-es-a-baba-nemet-is-elarulta.html Amikor a műsorvezető és párja eldöntötték, jöhet a második gyermek, a gólya szinte azonnal kopogtatott is náluk. Család Origo Felelős szülők? Látványosságként mutogatták súlyosan elhízott gyermeküket http://www.life.hu/csalad/20150415-1935-ben-keszult-video-egy-sulyosan-elhizott-harom-eves-kisfiurol.html Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet egyik legutóbbi felmérése szerint a magyar felnőtt lakosság kétharmada, azaz nagyjából 6,7 millió ember túlsúlyos, 1,8 millióan pedig elhízottnak számítanak. Megdöbbentő számok! De nem sokkal jobb a helyzet a gyerekek körében sem, egy európai kutatás adatai alapján ugyanis minden hatodik magyar gyermek túlsúlyosnak, illetve elhízottnak bizonyul. Család Origo Ezek a női sofőrök legtipikusabb bakijai! http://www.life.hu/csalad/20150409-vezetes-technikai-hibak-amit-a-noi-soforok-gyakran-elkovetnek.html Nem tudnak parkolni, sminkelnek a volán mögött – ugye, te is jó pár női sofőrökkel kapcsolatos sztereotípiát ismersz? Alábbi válogatásunkban összeszedtünk négy olyan tipikus női bakit, amikre ha tudatosan figyelsz és elkerülöd őket, talán te is enyhítheted kicsit a női vezetőkkel kapcsolatos előítéleteket! Nem utolsósorban pedig az utazásod is biztonságosabb lesz! Család -- Gyászol Kiss Tibi, a Quimby énekese http://www.life.hu/csalad/20150416-gyaszol-kiss-tibi-a-quimby-enekese.html Csupán páran tudták, hogy édesanyja emléke előtt tiszteleg Kiss Tibi, amikor egyik koncertje előtt éjfekete inget húzott. A zenész édesanyja márciusban hunyt el. Család Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.