Még a sztárok is képesek néha egyszerű halandóként viselkedni. Sarah Jessica Parker például 5 éves ikerlányait vitte iskolába átlagos anyukaként – és nagyon cukik voltak.

A színésznő szerdán maga vitte divatmániás kislányait az iskolába. SJP, aki nemrég a világ leggyönyörűbb szigetén nyaralt, teljesen hétköznapi anyukaként festett lányai mellett. Az ikrek egyébként ugyanolyan pöttyös nadrágot, és egyforma mintájú, de más színű pólót viseltek, és nagyon boldognak tűntek anyukájuk mellett.

Forrás: Northfoto
10 szett, amiben egyszerűen imádtuk SJP-t
50 éves a világ egyik legstílusosabb színésznője, aki nem mellesleg az egyik legnépszerűbb tévés karakter megformálója is. A színésznő Carrie Bradshaw megformálójaként igazi ikon lett, de a való életben is imádja a divatot. Lássuk hát a legjobb szettjeit!


A Szex és New York sztárjának, és férjének, Matthew Brodericknek még egy fiúk is van, aki 12 éves. Az ikerlányokat egyébként béranya szülte, mert a színésznőnek nem sikerült teherbe esnie.

Forrás: Northfoto

 

Divat a béranyaság Hollywoodban

Míg korábban az örökbefogadás, addig mostanában a béranyaság terjed a hírességek körében. A Life.hu cikkéből kiderül, hogy kik azok a hollywoodi hírességek, akik béranya segítségével lettek szülők.