Lindsay Lohan többet mutatott magából, mint kellett volna

Forrás: Northfoto -
has Lindsay Lohan fotó botrányhősnő deréktréner stílus farmer night club
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős színésznő mostanában csak a viselkedésével vagy borzasztó kinézetével tudja felhívni magára a figyelmet, és mivel tényleg csak ez maradt neki, minden alkalmat megragad a szereplésre.

A celebnőt szerdán este kapták el a fotósok, ahogy éppen kilépett a híres londoni Cirque le Soir night clubból. Azt már megszoktuk, hogy a színésznő rendszeresen egy tízessel többnek néz ki, mint amennyi, de öltözködési stílusa még mindig sokkolni tud minket. Lindsay a nagyon szakadt farmeréhez és rendezetlen hajához egy hasvillantós topot vett fel. Egy biztos, a színésznő deréktrénere, amelett, hogy egészségtelen, hatástalan is. A képeket itt nézheted meg.

Forrás: Northfoto

Darázsderekat szeretnél? Jógázz!

Vékony derékra vágysz, de valahogy nem sikerül elérni, amit szeretnél? Jógaiskolánkban hétről hétre bemutatjuk, mi mindenre jó a jóga - ezúttal a derékbőséged kisebbítésére adunk ötleteket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.