Nincs a világon olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne testével úgy, ahogyan azt a természet megalkotta. A jelek szerint így van ezzel Vajna Tímea is, aki a hüvelykujját szégyelli a nagyérdemű előtt.

Az ország több pontján is látható a Miss Universe óriásplakátja, amelyen Tímea hibátlan külsővel népszerűsíti a szépségversenyt.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

A Borsnak azonban feltűnt, Andy Vajna feleségének hüvelykujja egészen másképp fest a valóságban, mint a képen: a valódi hüvelykujja ugyanis az átlagosnál kissé rövidebb, ujjperce pedig vastagabb. „Az eredeti képeket látva egyértelműen kijelenthető, hogy az óriásplakáton látható kéz retusálva van" – mondta el a lapnak egy fotós szakértő Timi közösségi oldalára feltöltött képeivel összehasonlítva.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Véleménye szerint általában a pluszkilók eltüntetésére használják az óriásplakáton is alkalmazott programot. „Nem meglepő és teljesen elfogadott, ha a modellek Tímeához hasonló segítséget kérnek, ugyanis ez abban segít, hogy a figyelem a lényegre irányuljon. Jelen esetben ezen az óriásplakáton a Miss Universe koronája, nem pedig Tímea ujjának a szokásostól eltérő formája. Szerencsétlen helyzet alakult volna ki, ha a hüvelykujján nem faragnak egy picit"."

A Bors megkereste Vajna Tímeát is: „Nem akarok az ujjamról beszélni" – üzente.

Retusálás nélkül nem sztár a sztár
Tökéletes combok, karcsú derék és formás popsi - a sztárok ismerik a titkot, hogyan kell a legjobb oldalukat mutatni a képeken. Sokan azonban nem elégednek meg ennyivel, és inkább addig trükköznek, amíg jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek az általuk feltöltött képeken. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.