Darázsderék, álompopsi - ehhez nem is kell más, csak az Instagram?

2015.03.21. 15:00

Tökéletesen kerekedő popsi, ránctalan arcbőr, piszkafa combok - ezek jól mutatnak a fotókon. Ám sok sztár - akik egyébként is teljesen normális alakkal rendelkezik - nem elégszik meg ezzel, így sokszor addig trükköznek, míg például az Instgramon díszelgő képükön jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek. Íme, néhány látványos sztárfogyás - a technika segítségével. 

Britney Spears

Az énekesnő picinek és törékenynek tűnik a képmegosztó oldalra feltett fotóján, ám ha nem ő adja az instrukciókat, akkor rögtön más a végeredmény. Persze Britney jó formában van, ám a vak is látja, mit tesz egy jó kameraállás.

Kim Kardashian

A szelfikirálynő akár taníthatná is az instagramos fogyás csínját-bínját. Ám a végeredmény abszolút szembetűnő, különösen akkor, ha az eseményről hivatalos fotó is készül. Kim combján és csípőjén látni leginkább azt, milyen csodákat tesz az alakkal egy jól kiválasztott szög.

Miranda Kerr

Az ember lánya azt hinné, hogy egy abszolút karcsú, bombasztikus testű modellnek semmi szüksége az efféle huncutságokra. Nos, még Miranda Kerr is karcsúbbnak akar tűnni - nézzétek csak a derekát!

Jennifer Lopez

A latin díva inkább az arcával akar fiatalos benyomást kelteni. Nem rajongunk különösebben az efféle szelfikért, de bárki láthatja, milyen álombőrű szirént varázsolt magából Jennifer Lopez.

Beyoncé

Az énekesnő előszeretettel mutatja meg a nyaralásán készült bikinis fotókat, ám nem akárhogyan. Beyoncét többen meggyanúsították már azzal, hogy a fotói szemérmetlenül photoshopoltak, a következő két kép láttán pedig ebben mi sem kételkedünk.

5 kiló mínusz, ha ügyesen csinálod!

A Life.hu képszerkesztője szerint a következő dolgok miatt tűnnek sokkal karcsúbbnak a sztárok, vagy akár mi is bizonyos fotókon. ,,Először is sokat számít a póz: ha alulról fotóznak valakit, sokkal hosszabbank tűnik a láb, ez pedig vékonyít. Ha azonban felülről, akkor torzul a kép, összenyomódik a fotón lévő ember is. Az is számít, hogy milyen szögből készül a kép: kicsit oldalról fotózva mindig karcsúbbak vagyunk, mint például szemből. És persze ott van még a Photoshop - attól még, hogy ezek közösségi oldalra felkerült képek, ezeket is simán megpiszkálják!"

 

 

Jennifer LopezBeyonceközösségi oldalinstragram