Bolondot csináltak Kim Kardashianból és Kanye Westből a vörös szőnyegen

Amy Schumer Time magazin Kanye West poén bolond kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este Kim Kardashian és Kanye West a Time magazin gáláján jelentek meg, de a méltóságteljes vörös szőnyeges bevonulás helyett röhejes show-műsor jutott nekik. 

A híres amerikai humoristahölgy, Amy Schumer legutóbb azzal keltette fel a figyelmünket, hogy az MTV Movie Awards-on Amber Rose-al váltott leszbicsókot. Amy tegnap este újra nagyot alakított, ugyanis a Time magazin gáláján, ahol a 100 legbefolyásosabb ember ünnepelt, bolondot csinált a Kim-Kanye párosból a vörös szőnyegen. Amy hasra borult a celebek előtt, akiknek ez egyébként nem nagyon jött be, csak az újságírók nevetgéltek rajta.

Kár, hogy Kim és Kanye nem vették a poént, és reagáltak rá valami vicceset!

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Íme, Kim Kardashian feneke a valóságban

Kim Kardashian feneke mellett senki nem megy el szó nélkül. A világ leghíresebb fenekéről itt olvashatsz.

Hatalmas kacsaszájat pumpálnak magukra a fiatalok! Ez a Kylie Jenner-kihíváshttp://www.life.hu/trend/20150421-kylie-jenner-kihivas-terjed-a-fiatalok-kozott.htmlA közösségi média felületein új kihívás terjed a fatalok körében, akik Kylie Jennerre szeretnének hasonlítani. A tinik félelemetesen nagy kacsaszájat varázsolnak maguknak, amellyel gyorsan szelfiznek is párat. Nézd meg a sokkoló videót!Trend--Beyoncénak olyan órája van, amilyen nekünk sohasem leszhttp://www.life.hu/trend/20150421-beyonce-enekesnonek-arany-apple-oraja-van-ami-a-nagykozonseg-szamara-elerhetetlen.htmlBeyoncé olyan órában feszít, ami nem is kapható boltokban, a nagyközönség számára elérhetetlen.Trend--Courtney Cox vőlegényével és exférjével ünnepelt! Ráadásul szuper dögösen!http://www.life.hu/trend/20150421-courtney-cox-szineszno-johnny-mcdaid-es-david-arquette-oldalan-unnepelte-uj-filmje-premierjet.htmlA Jóbarátok egykori sztárja a színészkedés mellett ezúttal a rendezésben is kipróbálta magát. Új fimjének premierjén vőlegényével, Johnny McDaid-el és exével, David Arquette-el ünnepelt.Trend--Palvin Barbi Mihalik Enikővel folytatja a tombolásthttp://www.life.hu/trend/20150421-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-modellek-egyutt-buliztak-parizsban.htmlKedvenc magyar modelljeink, Mihalik Enikő és Palvin Barbi együtt buliztak Párizsban.Trend--Rihanna alul-felül villantós ruhában esküvőzötthttp://www.life.hu/trend/20150420-rihanna-enekesno-alul-felul-villantos-ruhaban-eskuvozott.htmlA szexi énekesnő Hawaii szigetén töltötte a hétvégét, ahol barátai körében ünnepelt. Rihanna a tengerparti bulira cici és popsi villantásra is alkalmas szettben jelent meg.Trend--Meghökkentő! Lily Allen Calvin Klein bugyiban ízléstelenkedetthttp://www.life.hu/trend/20150417-lily-allen-calvin-klein-bugyiban-izlestelenkedett.htmlEl sem tudjuk képzelni, mi járt Lily Allen fejében, amikor ebben a szerelésben sikerült elindulnia otthonról. De tényleg, hogy lehet így felöltözni?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.