Vadiúj történettel tér vissza anyák napján a Jön a baba második évada

sorozat szülés LifeNetwork gyerekvállalás Jön a baba Hadas Krisztával
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz anya, tíz születés, tíz valódi történet - a LifeNetwork egyik legsikeresebb saját gyártású sorozata vasárnap vadiúj epizóddal tér vissza a képernyőre.

Tíz anya, tíz újabb történet

A Jön a baba Hadas Krisztával második évadában újra végigizgulhatod egy-egy babára váró család történetét - a felkészülés fázisát, a szülést és a gyermekágyas időszak izgalmas, nehéz, hisztis, de azért mégis csak boldogságos periódusát. Az új évad első epizódja mikor máskor is debütálhatna, mint május 3-án, anyák napján 15.00-kor Magyarország első számú életmódcsatornáján.

Érte megérte

A műsor második évadához egy különleges fotósorozat is kapcsolódik. Hadas Kriszta az első évadból már megismert és a második évadban megjelenő kismamákkal karöltve kampányolt, hogy megmutassa: egy, kettő, három vagy akár négy szülést követően hogyan is néz ki a női test. A Nánási Pál készítette retusálatlan fotókon a szerkesztő-műsorvezető tíz édesanyával együtt vetkőzött fehérneműre - beválallva terhességi csíkjaikat, az itt-ott kidudorodó párnákat, a néhol megereszkedett bőrt – és babáikkal kezükben üzenték: Érte megérte!

/1504/J___n20154219288

Hadas Kriszta maga is meglepődött, amikor a műsorában résztvevő anyuka felvetette az ötletet, hogy csináljanak egy olyan kampányt, amiben kendőzetlenül, fehérneműben mutatják meg magukat a nagyvilágnak. A műsorvezető korábban álmában sem gondolta volna, hogy valaha ilyen fotókra fog vállalkozni, de nem zárkózott el az ötlettől. "44 éves vagyok, két gyerekem van, még nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom, de ha lett volna, azt se tagadnám. Mindenki úgy érzi jól magát a bőrében, ahogy akarja!" - a kampány történetét és a műsor kulisszatitkait egy korábbi, Hadas Kriszta által írt cikkünkben teljesen egészében is elolvashatod.

/1504/_rte_201543017432

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.