Orlando Bloom kalapban hódít

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez -
séta zene Soho napszemüveg Orlando Bloom New York kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i Sohoban sétálgatott kedden a Gyűrűk Ura sármos tündéje. A színésznek annyira jól áll ez a lazán elegáns outfit, hogy legszívesebben rávetődnénk.

Orlando Bloom kék kalapban, napszemüvegben, bordó cipőben, farmeringben és egy kék steppelt mellényben mászkált New York utcáin. A színész – aki talán Selena Gomezzel jár, de mi azért reméljük, hogy nem – nagyon ügyesen összeválogatta ezt a szettet. Olyan, mintha csak egyszerűen előrángatta volna a ruhadarabokat a szekrény aljáról. Ez az igazi lazaság! A képeket itt nézheted meg!

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

Miranda Kerr egykori szerelme februárban a BRIT Awardson egyébként azt nyilatkozta, hogy színész karrierje után átvált a zenére. Azóta erről a törekvéséről sajnos nem hallottunk több infót, de reméljük, hogy a cuki apuka előrukkol majd egy menő zenekarral!

Kelly Osbourne mosolya ijesztőre sikerülthttp://www.life.hu/trend/20150428-kelly-osbourne-nagyon-boldog-volt-az-american-image-awards-galan.htmlA celebnő New York-ban jelent meg egy divateseményen, ahol a legfontosabb kiegészítője a mosolya volt.Trend--Gisele Bündchen meztelenül pózol a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20150428-gisele-bundchen-meztelenul-pozol-a-brazil-vogue-cimlapjan.htmlA Victoria's Secret egykori angyala nemrégiben nyugdíjba vonult a kifutókról, azonban így sem dolgozik kevesebbet. Most éppen a májusi Brazil Vogue címlapján állt modellt meztelenül.Trend--Mindenkit lekörözött Michelle Obama – Nézd meg, milyen gyönyörű volt a first lady!http://www.life.hu/trend/20150429-michelle-obama-gyonyoru-lila-szinu-estelyi-ruhaban-vett-reszt-a-feher-haz-kedd-esti-diszvacsorajan.htmlÜde színfoltja volt Amerika első számú asszonya a Fehér Ház kedd esti állami díszvacsorájának.Trend--Így monokinizik Iszak Eszti - Videóhttp://www.life.hu/trend/20150428-igy-monokinizik-iszak-eszti.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere elkísérte Iszak Esztit fürdőruhát válogatni. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huSalma Hayek dekoltázsa több, mint tökéleteshttp://www.life.hu/trend/20150428-salma-hayek-szineszno-melyen-dekoltalt-ruhaban-galazott.htmlHihetetlen, de Salma Hayek már 48 éves, 10 évet azonban simán letagadhatna. Van egyáltalán olyan férfi, aki nincs odáig az aprócska színésznőért és a gyönyörű dekoltázsáért?Trend--Rihanna félelmetesre sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20150428-rihanna-enekesno-felelmetes-sminket-villantott.htmlAkár a tengeri boszorkány, úgy fest Rihanna a legújabb, róla készült képen. Vajon mi lelte az énekesnőt? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.