Lepd meg valami csillogással! Anyák napi ékszerkörkép

fashion week anyák napja kiegészítő ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A virágnak minden nő örül, ha azonban valami komolyabbat szánsz édesanyádnak május első vasárnapján, akkor egy csinos karkötő, egy tavaszi nyakék remek választás. Mutatunk is néhányat az idei kínálatból. 

Biztosan ismered az édesanyádat annyira, hogy tudod, az ezüst vagy az arany kiegészítők, a kövek, a strasszok vagy a gyöngy felé húzza őt a szíve. 2015-ben a visszafogott, leheletvékony ékszerek mellett a másik véglet a feltűnő, látványos kiegészítők.

1.I am, 2.Claire's 8.99 euro, 3.Krisztina Lango 3.790 forint, 4.Mango 4.595 forint, 5.Thomas Sabo 132 euro, 6.H&M 2.990 forint, 7. Swarovski 21.900 forint, 8.Pandora 16.900 forint, 9.Parfois 7.99 font, 10.Zara 4.990 forint, 11.Bijou Brigitte 34.9 euro

A gyöngy is örök divat, ha pedig nem a visszafogott egysorosra szavazol, akkor válassz méretesebb, mégis ízléses darabokat. Szív alakú ékszerrel, medállal is meglepheted édesanyádat, idén ugyanis azok is nagy slágerek.

Ilyen még nem volt! Meleg párral népszerűsíti gyűrűjét a világhírű ékszermárkahttp://www.life.hu/trend/20150113-meleg-parok-szerepelnek-a-tiffany-co-ekszermarka-legujabb-kampanyaban.htmlMérföldkőhöz érkezett a legendás Tiffany & Co. ékszermárka, amely legújabb kampányának arcául két meleg férfit választott.TrendOrigoDukai Regina virágok között tündökölthttp://www.life.hu/trend/20150430-dukai-regina-modell-viragcsokorban-tundokolt-egy-fotozas-alkalmaval.htmlA gyönyörű modellt egy különleges fotózás alkalmával tavaszkirálynővé változtatták.Trend--Micsoda? Donatella Versace lesz a Givenchy arca!http://www.life.hu/trend/20150430-donatella-versace-divattervezo-lesz-a-givenchy-arca.htmlA 2015-ös őszi-téli Givenchy kampányban olyan név tűnt fel, akire soha sem gondoltunk volna. Ő pedig Donatella Versace.Trend--Orlando Bloom kalapban hódíthttp://www.life.hu/trend/20150429-orlando-bloom-szinesz-kalapban-setalgatott-new-yorkban.htmlA New York-i Sohoban sétálgatott kedden a Gyűrűk Ura sármos tündéje. A színésznek annyira jól áll ez a lazán elegáns outfit, hogy legszívesebben rávetődnénk.Trend--Mindenkit lekörözött Michelle Obama – Nézd meg, milyen gyönyörű volt a first lady!http://www.life.hu/trend/20150429-michelle-obama-gyonyoru-lila-szinu-estelyi-ruhaban-vett-reszt-a-feher-haz-kedd-esti-diszvacsorajan.htmlÜde színfoltja volt Amerika első számú asszonya a Fehér Ház kedd esti állami díszvacsorájának.Trend--Iszak Eszti műsorvezető Szabó Zsófivá változotthttp://www.life.hu/trend/20150428-iszak-eszti-musorvezeto-szabo-zsofi-szinesznove-valtozott-smink-segitsegevel.htmlA szőke műsorvezetőnek nem kellett sokat tennie azért, hogy Szabó Zsófivá váljon.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.