Károly herceg bevallotta: lányunokára vágyik

Forrás: AFP/Danny Lawson -
Katalin2015 Katalin hercegnő Károly herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy végre megszülessen Vilmos herceg és Katalin hercegné csemetéje. Természetesen a királyi család többi tagját is hihetetlen izgalomban tartja a pici érkezése, akiről a nagypapa, Károly herceg elárulta: a leginkább azt szeretné, ha kislány lenne. Talán ő már tud valamit?

Annak ellenére, hogy a brit királyi család legújabb kis tagja még köszöni szépen, nem kér az anyja pocakján kívüli világból, mindenki más már alig várja, hogy megérkezzen.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Károly herceg a napokban pedig azt is elárulta, azt sem bánná, ha ezúttal lányunokát dajkálhatna - írja az angol Hello! magazin. Erről egy, a palotában tartott fogadáson beszélgettek Eric Jonesszal, a brit királyi gárda legidősebb tagjával és annak lányával, aki nem volt rest kikotyogni Károly herceg vágyait.

Reméljük, hamarosan kiderült, hogy végül teljesült-e a nagypapa álma!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.