A fitneszkirálynő nemrég szült, ám ennek ellenére alig másfél hónap alatt több mint tíz kilótól szabadult meg. Mondjuk is a módszerét!

Béres Alexandra, aki tavaly októberben adott életet gyermekének, sőt, már láthattuk tüneményesen bájos kislányát is, most elárulta, hogy gyakorlatilag a szülés után pillanatok alatt vissza is nyerte a régi alakját. Mindössze másfél hónapra volt szüksége, hogy ismét bombázó legyen. 

Forrás: Facebook/Béres Alexandra Súlykontroll

"A kislányom már fél éves, de én valóban másfél hónap után már a régi súlyomnál jártam. Pedig nem edzettem komolyabban, mert ennek megkezdésével kivártam a gyermekágy végét. Viszont ezalatt az idő alatt rengeteget gyalogoltam. Ugyanis én állandóan sétálok a lakásban is. Magamhoz ölelem a kislányomat, és sétálunk föl és alá. Szerintem naponta több kilométert is. A séta pedig egy nagyon jó testmozgás. De a legfontosabb, hogy nagyon élvezem, ahogy a kisbabámat magamhoz szoríthatom. Na meg ameddig csak lehet, szoptatom. A nagyobbik lányomat, Pannát is 11 hónapos koráig szoptattam, és most Flóránál is szeretném kitolni ezt az időt, ameddig csak lehet. Nem csak az érzelmi oldala miatt hiszek a szoptatásban, de szerintem rengeteget segít abban is, hogy a kismamák mielőbb visszanyerjék az eredeti alakjukat" – nyilatkozta a kismama a Kiskegyednek.  

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

 "A világ legszebb dolga az anyaság, és nekem semmi gondom nincsen a testi változásokkal sem. Mindkét esetben két hónaposak voltak a gyerekeim, amikor nekikezdtem az edzéseknek. Lassú kocogással, és a mélyizmok visszahúzásával kezdtem a gyakorlatokat, hiszen egy kismama a sok babázás, dajkálás alatt nem a legszebb, legjobb testtartást veszi fel. Előre áll a váll, görbe a hát… Tehát a tartó izmok erősítésével kezdtem, és utána lehetett előrébb jutni, bár az igazság az, hogy Flóra szülése után még mindig valahol itt tartok. De nem számít, hiszen ezek a hónapok a babáról szólnak, és ennek a szépségét semmi sem pótolhatja."