Végre itt van a szandálszezon, ezért nem árt, ha még több figyelmet fordítasz a lábaidra! A rendszeres sarokápolás mellett maradjon időd a lábkörmeidre is, hiszen nyáron végre lehet bolondozni a színekkel, díszítésekkel, nem csak a kezeiden. Mutatjuk is, milyen pedikűrt válassz 2015 nyarán.

Ha lakkozod a körmöket a kezeiden és a lábaidon, figyelj az összhangra! Nem kell feltétlenül egyforma színben pompázniuk: variálhatod az árnyalatokat, cselezhetsz a színekkel, de fontos, hogy a színek között legyen meg a harmónia.

"Ahogy a kezeiden, úgy a lábaidon sem kell nyáron lemondani az élénk, ütős színekről. Bár a francia pedikűr örök divat marad, merj vadabb színeket is kipróbálni! Vibráló korall, dögös pink, szikrázó aranyak és bronzok, sőt akár a tenger színei is jöhetnek! Ha bevállalósabb vagy, játszhatsz a különböző mintákkal, textúrákkal, díszítőelemekkel is!" - meséli az idei trendekről Esztergályos Viktória műkörmös, mi pedig össze is állítottuk, milyen lakkok között érdemes most keresgélned. 

Forrás: Thinkstock

Pink és korall: bármikor

Barna bőrhöz mesésen mutat egy ütős pink, ha pedig inkább a narancsos árnyalatokat szereted, válassz élénknarancsot, korallszínt, erős barackot a körmeidre!

1. Astor, 2. Clinique 12,50 dollár, 3. MAC, 4. OPI pink, 5. Lancome 15,50 dollár, 6. Estée Lauder 21 dollár

Elegáns aranyak, gyémántos csillogás

Az ezüstös, bronzos, arany fémes színek nagyon trendik és elegánsak még nyáron is. De vihetsz egy kis játékot is a pedikűrbe: ha egy visszafogottabb alapszínt választasz, a végén felvihetsz rá egy erőteljesen csillámos lakkot. Imádni fogod!

1. Essence 649 forint, 2. Clinique 12,50 dollár, 3. Guerlain arany, 4. Estée Lauder 21 dollár, 5. Catrice, 6. MAC csillám, 7. OPI színes

A tenger színei

Akár eljutsz idén a tengerpartra, akár nem, a sötétkék, az azúrkék, a királykék és a türkiz remek választások idén a körmeidre. 

1. Chanel kék, 2. Rimmel, 3. MAC Wash&Dry, 4. Astor kék, 5. OPI, 6. Essence 749 forint