Álomszép lábakhoz trendi pedikűr – ilyenek legyenek a körmeid 2015 nyarán

Forrás: Thinkstock -
körömlakk pedikűr köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt van a szandálszezon, ezért nem árt, ha még több figyelmet fordítasz a lábaidra! A rendszeres sarokápolás mellett maradjon időd a lábkörmeidre is, hiszen nyáron végre lehet bolondozni a színekkel, díszítésekkel, nem csak a kezeiden. Mutatjuk is, milyen pedikűrt válassz 2015 nyarán.

Ha lakkozod a körmöket a kezeiden és a lábaidon, figyelj az összhangra! Nem kell feltétlenül egyforma színben pompázniuk: variálhatod az árnyalatokat, cselezhetsz a színekkel, de fontos, hogy a színek között legyen meg a harmónia.

"Ahogy a kezeiden, úgy a lábaidon sem kell nyáron lemondani az élénk, ütős színekről. Bár a francia pedikűr örök divat marad, merj vadabb színeket is kipróbálni! Vibráló korall, dögös pink, szikrázó aranyak és bronzok, sőt akár a tenger színei is jöhetnek! Ha bevállalósabb vagy, játszhatsz a különböző mintákkal, textúrákkal, díszítőelemekkel is!" - meséli az idei trendekről Esztergályos Viktória műkörmös, mi pedig össze is állítottuk, milyen lakkok között érdemes most keresgélned.

Forrás: Thinkstock

Pink és korall: bármikor

Barna bőrhöz mesésen mutat egy ütős pink, ha pedig inkább a narancsos árnyalatokat szereted, válassz élénknarancsot, korallszínt, erős barackot a körmeidre!

1. Astor, 2. Clinique 12,50 dollár, 3. MAC, 4. OPI pink, 5. Lancome 15,50 dollár, 6. Estée Lauder 21 dollár

Elegáns aranyak, gyémántos csillogás

Az ezüstös, bronzos, arany fémes színek nagyon trendik és elegánsak még nyáron is. De vihetsz egy kis játékot is a pedikűrbe: ha egy visszafogottabb alapszínt választasz, a végén felvihetsz rá egy erőteljesen csillámos lakkot. Imádni fogod!

1. Essence 649 forint, 2. Clinique 12,50 dollár, 3. Guerlain arany, 4. Estée Lauder 21 dollár, 5. Catrice, 6. MAC csillám, 7. OPI színes

A tenger színei

Akár eljutsz idén a tengerpartra, akár nem, a sötétkék, az azúrkék, a királykék és a türkiz remek választások idén a körmeidre.

1. Chanel kék, 2. Rimmel, 3. MAC Wash&Dry, 4. Astor kék, 5. OPI, 6. Essence 749 forint
Sminkelj a körömlakkodhoz, és imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkje-sminkelj-a-koromlakkodhoz.htmlRajongsz az álomszép tavaszi sminkekért, és legalább annyira a körömlakkokért is? Hozd összhangba a külsődet, és sminkelj a lakkodhoz - Larion Oscar sminkmester el is árulja, mire figyelj oda!TrendThinkstockNude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstockRomantikus francia manikűr májusra - elkészíteni sem nehéz!http://www.life.hu/trend/20150507-romantikus-francia-manikur-majusra.htmlMájusban egyre több gyönyörködnivaló akad a természetben, de azért nem árt, ha valami feldobja a hangulatot munka közben. Fess vidám színű virágmintát a körmeidre, és imádni fogod – mutatjuk is, hogyan csináld!TrendOrigoKöszöntsd a tavaszt egy álomszép pink manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20150407-tavaszi-manikur-pink-szinben-esztergalyos-viktoria-kesziti-el.htmlÁprilisban már mindennél jobban vágyunk az élénk tavaszi színekre, üde árnyalatokra. Öltöztesd a körmeidet is élénk színekbe - mutatunk is egy csodás, pink manikűrt!TrendOrigoKészíts álomszép minimalista "gyöngysor" manikűrt tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150312-manikur-es-koromlakk-keszits-minimalista-gyongysor-manikurt-tavaszra.htmlSokszor jól jön, ha ott van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb manikűr ötlete, ezért mutatok most egy kimondottan egyszerűen és gyorsan elkészíthető, de mégis mutatós technikát.Trend--Nem nehéz, mégis nagyon mutatós - készíts fesztiválmanikűrt!http://www.life.hu/trend/20140624-manikur-fesztivalra-szuper-divatos-es-trendi-igy-keszitheted-el.htmlItt a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon. A szikrázó napsütés, jó zenék, vidám forgatag garantált, ezért is imádjuk annyira! Mivel ilyenkor nem cipeljük magunkkal a fél gardróbunkat, célszerű olyan manikűrt készíteni, amihez szinte bármilyen ruhát viselhetsz, remek lesz az összhatás. Egy színes, vidám lakkozás szuper kiegészítője lehet bármilyen fesztiválszettnek - mutatom is az idei kedvencemet! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.