Celebszelfik és sztárpózok! Így fotózgatták magukat a hírességek a Met-gálán

Forrás: Instagram/ Madonna -
Miley Cyrus fotó Lenny Kravitz katy perry George Clooney MET gála Cher szelfi Cara Delevingne Stella McCartney kim kardashian Mario Testino Justin Bieber Rihanna Madonna Rita Ora Lady Gaga Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő esti Met-gáláról egy celeb sem hiányzott. A hivatalos képeket már mind láthattuk, de maguk a sztárok is rengeteg fotót készítettek. Íme néhány celebszelfi és sztárpóz a gáláról.

Madonna Lady Gaga és Katy Perry társaságában fotózkodott.

Forrás: Instagram/ Madonna

A rajzolt szemöldökű Lady Gagát Justin Bieber is elkapta egy közös kép erejéig.

Forrás: Instagram/ Justin Bieber

Rihannát, aki a mémgyárosok kedvence lett a gálán, és modell, Cara Delevingne-t a divattervező Stella McCartney fotózta le.

Forrás: Instagram/ Stella McCartney

A legmerészebb áttetsző ruhák a vörös szőnyegen

A hétfő esti MET-gálán a három legkerekebb fenekű grácia, Kim Kardashian, Beyonce és Jennifer Lopez is áttetsző estélyire szavazott. Tőlük nem is vár mást az ember lánya, hiszen mindhárman odavannak azért, hogy lehetőleg minél többször megmutassák szupernőies testüket. De lássuk, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen.

Kim Kardashian Cherrel és Madonnával is pózolt.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

10 év, 10 ruha - kedvenc kreációink a Met-gálákról

A New York-i Metropolitan Múzeum éves gáláját mi mindig jobban várjuk, mint az Oscart. A Met-gálán ugyanis a sztárok elengedik a fantáziájukat, és minden évben szuper szettekben vonulnak a vörös szőnyegen.

A rózsaszín hónaljszőrű Miley Cyrus a sokszor meztelen Rita Orával és egy modellel partizott.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus


Lenny Kravitz ex-feleségével, és lányával, Zoeval jelent meg az eseményen.

Forrás: Instagram/ Lenny Kravitz

Met-gála 2015: ruhák, amiket látni kell

Idén a gála témája Kína volt, és ismét elmondható, hogy a kreációk sokkal izgalmasabbak voltak, mint az Oscar-gálán. Mutatjuk is, hogyan oldották meg a sztárok az idei feladatot.


A világhírű fotós, Mario Testino többeket is megörökített és posztolt az instagram oldalán. George Clooney és felesége, Amal is pózolt neki.

Forrás: Instagram/ Mario Testino

/1505/Met_g20155512510

Paróka vagy sem? Katie Holmes haján vitatkozik most a világhttp://www.life.hu/trend/20150505-katie-holmes-parokaban-volt-vagy-valoban-levagatta-a-hajat-a-met-galara.htmlAmióta a színésznő rálépett a hétfő esti MET-gála vörös szőnyegére, a világ két részre szakadt: egyesek szerint valóban levágatta a haját, mások szerint azonban csak parókát húzott az eseményre. Katie Holmes egyelőre egyik állítást sem erősítette meg.Trend--Magyar kisfiú a világ legjobb gyermekmodellje - mi elolvadtunk tőle http://www.life.hu/trend/20150505-szekeres-roland-magyar-kisfiut-valasztottak-a-vilag-legjobb-gyermekmodelljenek-a-festival-model-and.htmlA 9 éves Szekeres Rolandot választották a világ legjobb kifutó- és fotómodelljének Törökországban.Trend--Zimány Linda brutális dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150505-zimany-linda-modell-brutalis-dekoltazst-villantott-es-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt.htmlA modell ezúttal magán is túltett, és köldökig kivágott ruhában pózolt. Az biztos, hogy a mi napunkat - legalábbis a férfi kollégáinkét - két kávé között már bearanyozta Linda.Trend--Itt a körömlakkos harisnya - Reméljük, senki nem fogja hordanihttp://www.life.hu/trend/20150504-koromlakkos-harisnya-az-uj-divat.htmlIgazán fura trend hódít egyelőre a japán nők körében, de valószínűleg hamarosan elér Európába is. Itt a lakkozott körmű harisnya.TrendOrigoMiért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Így villant ki Lady Gaga bugyijahttp://www.life.hu/trend/20150504-lady-gaga-bugyit-villantott.htmlLady Gaga magasan sliccelt ruhában mutatta meg combjait, és azoknál még egy kicsit többet is. TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.