Átalakít a Jónő Team – Túlhajszolt nőből varázslatos díva lett Krisztina

Fotó: Molnár Gábor -
Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlhajszolt, kevés ideje van magával foglalkozni. Így mutatkozott be Krisztina, aki pillanatokon belül átváltozott a kezeink között. 

Elérnek olyan időszakok, amikor ki tudnék futni a világból, annyira túlhajszolt vagyok. Nem vagyok egy kimondott nőideál, az arcomon sajnos évekkel ezelőtt foltok jelentek meg. 37 éves vagyok, és ha belenézek a tükörbe nem örülök annak, amit látok. Nővéreim mindig piszkálnak, hogy én vagyok a fiatalabb, mégis idősebbnek nézek ki, mert nem foglalkozom magammal eleget. Ezért is szeretnék valami újat, hogy élvezzem még kicsit, hogy fiatal vagyok. Talán ha átváltozom, lesz miért visszavennem a munkatempómból, és kicsit többet foglalkoznék magammal, és nem hajtanék annyira, hisz még fiatal vagyok” – írta bemutatkozó levében Kriszta.

Krisztina az átalakítás előtt Fotó: Molnár Gábor

Nekünk sem kellett több , örömmel láttunk munkához, miután megérkezett a stúdióba Krisztina. Dóri egy szép, színes ruhát választott Krisztának, Petra új frizurát álmodott meg, Gabi pedig egy csodás sminket készített.

Fotó: Molnár Gábor

PETRA : Natúr hajjal érkezett hozzánk Kriszti, a hajszínén nem változtattam, viszont a formában szabad kezet kaptam. Egyedül a frufru maradt tabu! Próbáltam egy kicsit fiatalosabb megjelenést adni neki, ezért aszimmetrikus hajat vágtam, ami jobb oldalon fülig, bal oldalon pedig majdnem a kulcscsontig ér. Nagyon tetszett neki a végeredmény, a bónusz pedig az, hogy ezt a frizurát könnyedén tudja majd magának is formázni otthon a jövőben.

DÓRI: Krisztina törékeny hölgyként érkezett hozzánk, aki régóta igényelt egy teljes átalakítást, de eddig nem volt bátorsága jelentkezni. Most eljött az idő, hogy megmutassam Krisztinek, mi rejlik benne. Remekül illenek hozzá a színek. Sárgát gondoltam ki neki, hogy jól lássa ő is, nyugodtan viselhet merészebb színeket és mintákat egyaránt. Fiatalos, a külsejével végre elégedett nőként távozott tőlünk.

Fotó: Molnár Gábor

Blézer: F&F, póló: F&F, Szoknya: F&F, Cipő: Primadonna Collection.

GABI : Az arc előkészítése közben elmesélte, hogy mennyire vágyott már az átalakításra. Nagyon szeretne sminkelni is, csak eddig nem tudta, hogyan. Sminkelés közben mindent megmutattam és elmagyaráztam, így most már otthon is el tudja készíteni. Szemeit púderszínnel emeltem ki, és egy fényes barnával mélyítettem. Egy vékony alapozóval egységesítettem a bőrét, majd egy lágy pirosítóval tettem üdévé az almácskákat. Szemöldökét megformáztam, és a hajszínéhez igazítottam, majd egy barackos rúzzsal tettem csábossá az ajkait.

/1505/Megfi201556105243

Mikor minden szakember elkészült, már csak Gábor fotói voltak hátra. Krisztina először kicsit megszeppenve állt a fényképezőgép előtt, de hamar belejött a pózolásba. Azt mesélte, hogy mindenki számára meglepetés lesz az Ő átalakulása, férjén kívül más nem tudott róla. Reméljük, mindenkinek úgy tetszik majd Kriszta új külseje, mint nekünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.