A Kardashian-család reality showjában vallotta be Kylie Jenner, hogy az ajkai bizony injekciózva vannak. Őszintén szólva, nem lepett meg minket a nagy bejelentés.

Jó ideje téma, hogy mitől ilyen dúsak a 17 éves celebnő ajkai, akit egyébként a negyedik legszebb szájú hírességnek szavaztak meg. Kylie ajkai körül egy kisebb őrület is kialakult, amikor a követői meghirdették a Kylie Jenner-kihívást, amire később maga a híresség is reagált.

Kylie Jenner 2015-ben (balra) és egy 2010-ben készült fotón (jobbra)Forrás: AFP

 Kim Kardashian féltestvére így nyilatkozott a reality showban: „Nem voltam készen rá, hogy beszéljek erről, így inkább nem válaszoltam a riporterek ezirányú kérdéseire. Nem akartam hazudni, így egyszerűen elkerültem a válaszadást" – mondta.

Kylie valóban nagyon sokáig próbálta titkolni, hogy mesterségesen ilyen a szája, pedig annyira egyértelmű volt a változás, hogy felesleges volt takargatni a nyilvánvalót.

Egyébként a 17 éves celebnőnek nem csak a szája változott hatalmasat, az arcának minden egyes vonása feltűnően átalakult.

 

Szexi, dús ajkak plasztika nélkül?

Nem csak a férfiak vágyaiban szerepelnek csókos ajkú lányok - mi, nők is sokféle szépészeti beavatkozást kipróbálunk a szebb száj reményében. Pedig néhány sminktrükkel is nagyíthatod optikailag az ajkaidat, és még csak nem is fáj a dolog. Megéri kipróbálni Larion Oscar sminkmester trükkjeit!