Merész döntésre szánta el magát Keresztes Ildikó. A népszerű énekeső régóta dédelgetett vágyát váltotta valóra: rövid, vagány frizurát vágatott magának.

Keresztes Ildi régóta tervezgeti, hogy rövidre vágatja haját és egy új színt is kipróbál, eddig azonban nem merte bevállalni a vagány frizurát.

Forrás: redlemon

„Utoljára nyolcadikos koromban volt ilyen rövid a hajam, csak akkor az eredeti, barna színben. Mondtam is a barátaimnak: szólítsanak Keresztes Öcsinek" – tréfálkozott az énekesnő. „Elárulhatom, nem azért szántam rá magam a vágásra, mert valami nagy változás van az életemben, nem is hiszek ebben a frázisban, szerintem a nők többsége nem ez alapján változtat a frizuráján. Mióta az R2-ben jártam szerencsére nagyon jó visszajelzéseket kapok, és nekem is tetszik az eredmény, amikor reggel a tükörbe nézek – pedig elárulhatom, én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa" – mondta el az énekesnő, aki azt is hozzátette, az új frizurája miatt sok éves sminkelési hagyományain is változtatott: eddig sosem viselt piros rúzst, de mostantól vörös ajkakkal is bátran megjelenik.