Retus nélkül is gyönyörű Görög Zita

modell retusálás fotózás Görög Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy kampányfotózás kulisszái mögül mutatott fotókat: Zita retusálás nélkül látható a képeken.

Görög Zita a Life.hu-nak elmesélte, mit jelent pontosan a retusálás, és miért is van szükség rá egy-egy fotózás alkalmával.

Forrás: Facebook/Görög Zita

„A retus nem mindig azt jelenti, amit a köztudatban gondolnak erről a technikáról. Előfordul, hogy nem kell valakin mindent megváltoztatni, és retusnak számít az is, amikor a meghajló bőr miatt a hasat vagy a combot és a kart egy színbe hozzák. A fotózáson készült képeken maximum azokat a részeket fogják retusálni, ahol az állam árnyékot vet, vagy amikor a meleg stúdióban elfolyt a sminkem. Az Amnesia azért is választott engem, mert hús-vér nőket szerettek volna fotózni" – mesélte Zita.

Nem ő az egyetlen!

Ábel Anita nemrég futás után smink nélküli fotót posztolt magáról. D. Tóth Kriszta pedig bevállalta, és smink nélkül került címlapra. Sőt, egy egész fotóalbum is megjelent híres nőkről, akik vállalták valódi arcukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.