Rosie Huntington egy szál törülközőben szexiskedik

Forrás: Instagram/Mario Testino -
fashion week ruha Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie Huntington-Whiteley angol modell és színésznő, a Transformers 3 gyönyörű főszereplője nem sok mindent hagy meg a képzelet erejének - inkább megmutat mindent. 

Instagram oldalára posztolta fekete-fehér fotóit, amelyen egy szál törülközőben látható. Vagyis kettőben, de abból az egyik a fejére tekerve található. A 28 éves szexis színésznő smink nélkül pózol a Mario Testino fotós Törülköző-sorozat néven futó fotósorozatának egyik szereplőjeként.

Forrás: Instagram/Mario Testino

De nem Rosie az egyetlen szuperdögös szirén, aki hagyta a sztárfotósnak, hogy ilyen szettben kapja le. Most megnézheted a többi világsztárt is - egy szál törülközőben.

/1504/Szt_r2015421121745

Szülinapja alkalmából gyerekkori fotót posztolt Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/intim/20150419-rosie-huntington-whiteley-jason-statham-beratnoje-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlRosie Alice Huntington-Whiteley Angliában látta meg a napvilágot, 1987. április 18-án. A szépséges modell és színésznő így a napokban ünnepelte 28. születésnapját. Ennek örömére posztolt is az Instagramjára.Intim--Kabátban meztelenkedik Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/trend/20140521-rosie-huntington-whiteley-a-v-magazinban-meztelenkedik.htmlA szexi modell a V magazin hasábjain vált meg melltartójától.TrendOrigoRosie Huntington-Whiteley mellei és virgácsai bevették Londonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-rosie-huntington-whiteley-jason-stathammal-erkezett-a-burberry-london-in-los-angeles-show-jara.htmlRosie, és szerelme, Jason Statham a Burberry London in Los Angeles show-ján tették tiszteletüket. A modell-színésznő pedig ultradögösen érkezett.Ez Zsír!--Egy szál bikiniben élvezi a paradicsomot Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150121-rosie-huntington-whiteley-egy-szal-bikiniben-elvezi-a-paradicsomot.htmlÍme, egy tökéletes fotó kellékei: napsütés, tenger és az aprócska fürdőruhába bújtatott fehérneműmodell.Ez Zsír!--Anyaszült meztelenre vetkőzött a gyönyörű Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/intim/20150409-rosie-huntington-whiteley-anyaszult-meztelenre-vetkozott-egy-szepsegmagazinban.htmlNéhány ékszeren kívül az égvilágon semmi mást nem visel a brit szupermodell legújabb fotósorozatában.IntimOrigoÍgy kell ízlésesen mindent megmutatni - Rosie Huntington-Whiteley istenien néz kihttp://www.life.hu/trend/20150226--rosie-huntington-whiteley.htmlJason Statham megfogta az Isten lábát, hiszen övé a világ egyik leggyönyörűbb nője. Rosie Huntington-Whiteley szuperstílusos, csodásan néz ki, és hatalmas fürtök helyett modern, hosszú bubifrizurával szexibb, mint bármikor.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.