Szépből még szebbet – ez volt a mai átalakításunk mottója. Niki igazán gyönyörű nő, aki kicsit bizonytalanná vált az elmúlt időszakban a külsejét illetően, ezért hozzánk fordult pár tanácsért

Niki 33 éves, gazdasági vezetőként dolgozik.  Az elmúlt időszak sok változást hozott a magánéletében, így most egy kis megújulásra vágyott.

Niki az átalakítás előttFotó: Molnár Gábor

„A már rég elvesztett önbizalmamnak ez az átalakítás – vagy egyáltalán a javaslatok – nagyon jót tennének. Szívesen venném a tanácsokat/ötleteket a külsőmre vonatkozóan, és arra, hogyan hozzam ki magamból a maximumot, hogyan lehetnék újra vonzó nő, és milyen lehet az az "igazi kisugárzás", amivel nagyon sokan rendelkeznek, ami megadja a teljes összhangot” – írta nekünk Niki.

Fotó: Molnár Gábor

Tanácsokból nálunk aztán nincs hiány, elsőként Dóri mesélt kicsit Nikinek arról, hogyan öltözködjön, milyen színeket válasszon.

DÓRI: Niki a hétköznapokban az egyszerű, kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Állítása szerint nincsenek szép lábai, ezért nem igazán szeret ruhákat viselni. Most bebizonyítottam neki az ellenkezőjét. A titok a hosszúságban van, nem mindegy, mennyit mutat meg a lábból egy-egy ruha vagy szoknya. A végeredmény egy letisztult, klasszikus, nagyvárosi nő lett.

Fotó: Molnár Gábor

Ruha: F&F, cipő: Primadonna collection, nyaklánc: Primadonna

PETRA: Niki haja viszonylag kevés, viszont szép hosszú, szőke, ezért arra gondoltam, felturbózom egy kicsit, hogy extrább és nőies legyen. Ezért készítettem egy oldalválasztékot, és nagy hullámokba sütöttem az egész hajat. Azon az oldalon, ahol kicsit ritkásabb a haja, befontam két sávban fordított parkettafonással. Végül a hullámokat szétráztam, és kicsit összekócoltam, így egy dögös, nőies frizurát kaptunk.

GABI: Nikivel sokat beszélgettünk a sminkelés alatt. Eddig nem nagyon használt alapozón szempillaspirálon és pirosítón kívül mást. Megmutattam neki, hogyan lehet a szemét is hangsúlyozni, ehhez egy szép fényes középbarna színt használtam, és hozzá harmonizáló barackos szemhéjpúdert. A pilláit több rétegben húztam át szempillaspirállal. Az arcát egy könnyű alapozóval egységesítettem, árnyékoltam és kiemeltem az arc egyes részeit. Almácskáira egy üde pirosítót használtam. Szemöldökét a hajszínéhez igazítottam, és megformáztam. 

/1505/Kivir2015512135138

Mikor minden átalakító művészünk végzett a munkájával, Gáboron volt a sor. Niki nagyon ügyesen pózolt a kamera előtt, mintha mindig is ezt csinálta volna. Mosolya természetes és üde volt, jó volt ilyen felszabadultnak és boldognak látni őt. Reméljük, hogy minden álma teljesül, örülünk, hogy megismerhettük!