Dukai Regina forró fürdőruhás képet posztolt

Forrás: Facebook /Dukai Regina -
Dukai Regina hajóskapitány fürdőruha tengerész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően jó formában van a modell-énekesnő, és szerencsére ezt nem is titkolja.

Akár egy szexis hajóskapitány, úgy fest legfrissebb, a közösségi oldalára posztolt fotóján Dukai Regina. Az eredeti szabású fürdőruhája sokkal rafináltabb egy szimpla bikininél, hiába egyrészes darab, mégis a pikáns szabása sokat mutat a Regina irigylésre méltó, sportos testéből.

Forrás: Facebook /Dukai Regina Forrás: Facebook /Dukai Regina

A modell alakján láthatóan egyáltalán nem fog az idő vasfoga. Sőt, Regina teste mintha évről évre egyre feszesebb, szálkásabb lenne. Mi mindenestre irigykedünk és kérnénk szépen a receptet és az edzéstervet!

Szexi fürdőruhával készül a nyárra Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150403-sarka-kata-bikiniben-pozol-a-kislanyaval.htmlNem először fotózkodik együtt bikiniben Sarka Kata a kislányával.Trend--Így pózolt Iszak Eszti a bikinishow-nhttp://www.life.hu/trend/20150416-iszak-eszti-musorvezeto-modell-gyonyoru-ruhaban-pozolt-egy-divatbemutaton.htmlIszak Eszti tegnap Olaszországba utazott, hogy képviselje Magyarországot egy híres bikinimárka show-ján. A műsorvezető instagram oldalán közvetítette a divatbemutató estélyét – nagy örömünkre gyönyörű ruhájáról is posztolt egy képet.Trend--Eva Longoria és Serena Williams neon bikiniben napozotthttp://www.life.hu/trend/20150408-eva-longoria-es-serena-williams-neon-bikiniben-napozott-miamiban.htmlA két sztár együtt töltötte a húsvét hétvégét Miamiban, ami leginkább abból állt, hogy a medenceparton napoztak neon színű bikiniben.TrendAFPSzexi bikinis fotókon pózolt Konkoly Ágihttp://www.life.hu/trend/20150323-konkoly-agi-a-2012-es-miss-universe-hungary-gyoztese-szexi-bikinis-fotokon-pozolt.htmlA 2012-es Miss Universe Hungary győztese már készül a nyárra, ezért szexi bikiniket próbált. Trend--Nem modell, mégis az ő bikinis képéért rajong most a fél világhttp://www.life.hu/trend/20150331-rachel-hollis-blogger-es-edesanya-bikinis-fotojaert-rajong-most-a-fel-vilag.htmlRachel Hollis foglalkozását tekintve blogger és édesanya, aki büszkén vállalja magát mindenki előtt úgy, ahogyan van: striákkal, lötyögő hassal és bikiniben.Trend--Irigykedünk, de nagyon: trendi bikiniben napfürdőzik Axente Vanessahttp://www.life.hu/trend/20150104-axente-vanessa-bikiniben-pihenget-a-napon-fotot-is-mutatott-magarol.htmlA magyar szupermodell aztán tud élni, legalábbis erről árulkodik a közösségi oldalára feltöltött bikinis fotója.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.