A pletykafészek című sorozat sztárja 100 ezer aláírást tartalmazó petíciót nyújtott be a Fehér Háznak, hogy visszakaphassa két gyermekét.

Kelly Rutherford válási procedúrája immár 6 éve kezdődött: ekkor adták be a válókeresetet német származású üzletember férjével, Daniel Giersch-sel.

Forrás: AFP/Jemal Countess

Ekkor az egykori házaspárnak megosztott gyermekfelügyeleti jogot ítélt a bíróság, ám pár évvel később A pletykafészek színésznője ügyvédjén keresztül megtámadta a férfit, akit ennek következtében kitiltottak az Egyesült Államokból, ebből kifolyólag pedig a most 9 fiának és 7 éves lányának láthatásának jogától is megfosztották.

Giersch nem hagyta annyiban a dolgot: pert indított, amelyet meg is nyert, így a két csöppség Európába került édesapjukhoz. Kelly azonban nem adta fel: a napokban nyújtotta be azt az ilyenkor szükséges 100 ezer aláírást tartalmazó petíciót az amerikai Fehér Háznak, amelyben arra kéri az illetékeseket, segítsenek neki visszaszereznie gyermekeit.

A beadványt olyan sztárok írtak alá és népszerűsítettek közösségi oldalaikon, mint kollégája, a szintén „pletykafészkes" Ed Westwick, Kim Kardashian, Marcia Cross, Selma Blair és Cindy Crawford.