Pocakos fotó négyszer! Csodálatos képet posztolt a Beverly Hills 90210 sztárja!

Forrás: Instagram/ Tori Spelling -
fotó terhesség pocak gyönyörű Beverly Hills 90210 Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hinné, hogy a Beverly Hills 90210 egykori Donnája már négygyerekes anyuka? Pedig így van, ráadásul nagyon jól áll neki az anyaság.

Tori Spelling csodálatosan szép fotót posztolt Instagram oldalára. Minden terhességéről választott egy képet, és összeszerkesztette a négy pocakos fotót. Gyönyörű lett a végeredmény.

Forrás: Instagram/ Tori Spelling

Tori Spelling gyerekei ma már ekkorák:

Forrás: Instagram/ Tori Spelling

Négy gyerek után is elképesztően néz ki a színésznő

Így is lehet csinálni. Tori Spelling színésznő négy gyerek után is remek formában van. Pedig legutóbbi terhességekor a poklot is megjárta. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Exkluzív családi fotók a Kardashian családrólhttp://www.life.hu/csalad/20150511-exkluziv-csaladi-fotok-a-kardashian-csaladrol.htmlAmerikában nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik az anyák napját. A Kardashian-lányok a nagy nap alkalmából rengeteg képet osztottak meg követőikkel a családi albumból.Család--Ennyire szereti anyukáját Beyoncé, David Beckham és Nicki Minajhttp://www.life.hu/csalad/20150511-kedvenc-amerikai-sztarjaink-igy-unnepeltek-az-anyak-napjat.htmlKedvenc amerikai sztárjaink most vasárnap tartották az anyák napját. Hogyan emlékezett meg a nagy napról Beyoncé, Nicki Minaj és David Beckham?Család--Bruce Jenner: „Semmi nem volt olyan nehéz, mint a nemi identitásomról vallani a gyerekeimnek"http://www.life.hu/csalad/20150508-bruce-jenner-soha-nem-felt-annyira-mint-amikor-oszinten-kellett-beszelnie-csaladjaval-nemi.htmlA Kardashian-család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával.Család--Két meleg fiú vigyáz Justin Timberlake és Jessica Biel gyerekérehttp://www.life.hu/csalad/20150508-justin-timberlake-es-jessica-biel-gyerekere-ket-meleg-fiu-vigyaz.htmlA sztárpár első kisfia egy hónapos lett, az elfoglalt szülők pedig úgy döntöttek, hogy dada segítségét kérik a gyerekneveléshez. Szokatlan módon két meleg fiút választottak.Család--Így drukkol 4 éves kisfia baseballmeccsén Orlando Bloomhttp://www.life.hu/csalad/20150504-orlando-bloom-szinesz-a-kisfia-baseballmeccsen-szurkolt.htmlA sármos színész Miranda Kerrel közös kisfiúkkal baseballozott szombaton, és nagyon édesek voltak együtt.Család--Kiderült, miért vágyott lányunokára Károly herceghttp://www.life.hu/csalad/20150511-karoly-herceg-elarulta-miert-vagyott-lanyunokara.htmlA herceg már korábban is elárulta, nagyon szeretné, ha fiának, Vilmos hercegnek és menyének, Katalin hercegnének kislánya születne. Most bevallotta, miért!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.