Elkezdődött! Már megy a ciciharc a cannes-i filmfesztiválon

mell Zoe Kravitz Cannes 2015 dekoltázs Miranda Kerr ruha kivágás Cannes-i filmfesztivál Eva Longoria villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé langyosra sikerült az első pár nap a 68. cannes-i filmfesztiválon, ám szerencsére megérkezett Eva Longoria, Miranda Kerr és Zoe Kravitz, hogy gondoskodjon a forró hangulatról.

Eva Longoriát, aki a L'Oréal szépségnagyköveteként érkezett a cannes-i filmfesztiválra, nem lehetett figyelmen kívül hagyni köldökéig kivágott űrruhájában.

Forrás: Northfoto

Irtó cikis dolog lógott ki Eva Longoriából

A Született feleségek egykori sztárjának 2 évvel ezelőtt történt esete megvan még? Segítségképpen csak annyi, hoigy pontosan ugyanitt, a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén történt az eset - nézd csak meg ITT.

Miranda Kerrt sem kellett félteni: a tökéletes testű egykori Victoria's Secret modell az esti partin jelent meg egy elől-hátul-alul felhasított ruhában. Bár akadt néhány vészhelyzet, végül megúszta villantás nélkül. (Igaz, nincs már olyan, amit nem láttunk meztelenül rajta - nézd csak meg ITT.)

Forrás: Northfoto

Zoe Kravitznak sikerült talán a legízlésesebben a dolog: hófehér Valentinójában úgy festett, akár egy angyal, az itt-ott kivágott haute couture darab mégis látni engedett egy-két szép dolgot Lenny Kravitz lányának testéből.

Zoe Kravitz az amerikai producer, Doug Mitchell mellett Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Kinek a dekoltázsa sikerült a legjobban?

Ki volt a legszebb Cannes nyitónapján?

Julianne Moore igazi végzet asszonya volt, Lupita Nyong'o megvédte stílusikon címét és előkerült a francia Beyoncé is - kattints ide a cannes-i filmfesztivál nyitónapjának legemlékezetesebb ruhakölteményeiért.
Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Karlie Kloss félig nadrág, félig szoknya ruhája megvan már?http://www.life.hu/trend/20150514-karlie-kloss-felig-nadrag-felig-szoknya-ruhaja-a-2015-os-cannes-i-filmfesztival-nyitonapjan.htmlA szupermodell a cannes-i filmfesztivál nyitónapjára választotta ezt az alább is látható, nem mindennapi ruhakölteményt.TrendOrigoElkezdődött! Mindenki Katalin hercegné ruháját akarjahttp://www.life.hu/trend/20150507-katalin-hercegne-sarga-viragos-ruhajanak-eladasi-szama-megduplazodott-az-ebayen.htmlA Katalin-hatás elkezdődött: megduplázódott a sárga ruhák eladási száma az eBayen.Trend--Divatőrült tolvajok jártak Demi Moore-nálhttp://www.life.hu/trend/20150512-demi-moore-raktarabol-tobb-millio-erteku-estelyi-ruhat-loptak-el.html200 ezer dollár értékű ruhát vittek el a színésznő egyik raktárából. A nyomok szerint ráadásul Demi egyik ismerőse lehetett e tettes.Trend--Tanulj Shakirától! Elárulta szépségtrükkjeit a csodaszép énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150513-shakira-elarulta-szepsegtrukkjeit.htmlHa a kolumbiai énekesnőre hallgatunk, akkor nem bonyolítjuk túl a dolgokat – íme, Shakira szépségápolási tippjei!Trend--Paróka volt vagy sem? Végre kiderült az igazság Katie Holmes hajárólhttp://www.life.hu/trend/20150506-katie-holmes-parokat-viselt-a-met-galan.htmlA színésznő a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén lepte meg a nagyérdeműt egy merészen rövid, frufrus bob frizurával, amely után mindenki arra volt kíváncsi: vajon valóban levágatta haját, vagy csak egy paróka erejéig játszott el az új fazonnal?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.