Kissé langyosra sikerült az első pár nap a 68. cannes-i filmfesztiválon, ám szerencsére megérkezett Eva Longoria, Miranda Kerr és Zoe Kravitz, hogy gondoskodjon a forró hangulatról.

Eva Longoriát, aki a L'Oréal szépségnagyköveteként érkezett a cannes-i filmfesztiválra, nem lehetett figyelmen kívül hagyni köldökéig kivágott űrruhájában.

Forrás: Northfoto
Irtó cikis dolog lógott ki Eva Longoriából
A Született feleségek egykori sztárjának 2 évvel ezelőtt történt esete megvan még? Segítségképpen csak annyi, hoigy pontosan ugyanitt, a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén történt az eset - nézd csak meg ITT.

Miranda Kerrt sem kellett félteni: a tökéletes testű egykori Victoria's Secret modell az esti partin jelent meg egy elől-hátul-alul felhasított ruhában. Bár akadt néhány vészhelyzet, végül megúszta villantás nélkül. (Igaz, nincs már olyan, amit nem láttunk meztelenül rajta - nézd csak meg ITT.)

Forrás: Northfoto

Zoe Kravitznak sikerült talán a legízlésesebben a dolog: hófehér Valentinójában úgy festett, akár egy angyal, az itt-ott kivágott haute couture darab mégis látni engedett egy-két szép dolgot Lenny Kravitz lányának testéből.

Zoe Kravitz az amerikai producer, Doug Mitchell mellettForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

 

Ki volt a legszebb Cannes nyitónapján?
Julianne Moore igazi végzet asszonya volt, Lupita Nyong'o megvédte stílusikon címét és előkerült a francia Beyoncé is - kattints ide a cannes-i filmfesztivál nyitónapjának legemlékezetesebb ruhakölteményeiért.